Mit mondanátok a 24 éves fiatoknak ha felcsinálna egy 42 éves házas nőt?
Nem igazán lehet beleszólni, mindketten felnőttek. Nem tapsikolnék az örömtől az biztos. Ami azért érdekelne, hogy biztosan a fiadé a gyerek vagy csak a nyakába akarják varrni? Utóbbi esetben legalább egy DNS tesztet csináltatnék, de ha az övé akkor nincs mit tenni.
Az is eszembe jutott, hogy lehetséges, hogy a nő nem akar konkrétan semmit a fiadtól, csak tenyészbika kellett neki, mert gyereket szeretne és lehet a férjjel nem jött össze, ő meg lassan kifut az időből. Ez viszont elég bonyolult helyzetet eredményezhet, mert ahogy írták is a gyereket a férj nevére fogják anyakönyvezni. Ezt természetesen meg lehet támadni, a bíróság elrendeli a tesztet és ha a fiadé a gyerek akkor lesz láthatása, de fizetnie is kell a gyerektartást minimum a gyerek 18 éves koráig. Ezen túl ez a gyerek szempontjából se egy túl szerencsés, hogy két apja van.
Szóval nem tudom nálatok mi a szitu, de egyik se túl jó lehetőség.
"Azt, hogy egészségére, legalább megtudtam, hogy üzemképes a párzóbotja, és lesz unokám egyszer."
Ejha, de mélyen van a színvonal... ilyet hogy tudsz mondani, de tényleg?
Ha a nő ragaszkodik a gyerek megtartásához és a fiú is akkor garantáltan elszúrták az életüket, pláne a születendő gyerekét.
Nem szólnék semmit mivel nem az én életem.
Undorítóan beszélsz, hánynom kell ettől a szótól.
Sajnos nem szép amit tettek, de a születendő kisbabát nem szabad emiatt bántani. Nem tudom hogy állnék az egészhez, fenntartásaim lennének, de ha már a gyerekem fizeti a tartásdíjat, akkor lássuk is a kicsit, legyünk az élete része!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!