Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondanátok a 24 éves...

Mit mondanátok a 24 éves fiatoknak ha felcsinálna egy 42 éves házas nőt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 2. 19:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán lehet beleszólni, mindketten felnőttek. Nem tapsikolnék az örömtől az biztos. Ami azért érdekelne, hogy biztosan a fiadé a gyerek vagy csak a nyakába akarják varrni? Utóbbi esetben legalább egy DNS tesztet csináltatnék, de ha az övé akkor nincs mit tenni.

Az is eszembe jutott, hogy lehetséges, hogy a nő nem akar konkrétan semmit a fiadtól, csak tenyészbika kellett neki, mert gyereket szeretne és lehet a férjjel nem jött össze, ő meg lassan kifut az időből. Ez viszont elég bonyolult helyzetet eredményezhet, mert ahogy írták is a gyereket a férj nevére fogják anyakönyvezni. Ezt természetesen meg lehet támadni, a bíróság elrendeli a tesztet és ha a fiadé a gyerek akkor lesz láthatása, de fizetnie is kell a gyerektartást minimum a gyerek 18 éves koráig. Ezen túl ez a gyerek szempontjából se egy túl szerencsés, hogy két apja van.

Szóval nem tudom nálatok mi a szitu, de egyik se túl jó lehetőség.

2023. júl. 2. 23:27
 22/31 anonim ***** válasza:
27%
A 24 éves fiúnak nincs ízlése, a 42 éves nő pedig egy ribi
2023. júl. 3. 07:03
 23/31 NTBS ***** válasza:
100%
Azt, hogy beszéljék meg hárman a továbbiakat.
2023. júl. 3. 09:07
 24/31 anonim ***** válasza:
67%
Semmit nem mondanék. Két felnőtt emberről beszélünk. Oldják meg, de az unoát ne hozza bébiszittelésre majd, mert abból, hétköznap dolgozó nőként nem kérek, köszönöm.
2023. júl. 3. 09:17
 25/31 anonim ***** válasza:
24%
Egészségedre fiam, remélem volt gumi.
2023. júl. 3. 10:35
 26/31 anonim ***** válasza:
95%

"Azt, hogy egészségére, legalább megtudtam, hogy üzemképes a párzóbotja, és lesz unokám egyszer."

Ejha, de mélyen van a színvonal... ilyet hogy tudsz mondani, de tényleg?

2023. júl. 3. 11:09
 27/31 anonim ***** válasza:
59%
Rajta fiam hopp hopp hopp, apád is így csinálta!
2023. júl. 3. 19:57
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
Azt, hogy gratulálok. Erre nagyon nem lehet mit mondani.
2023. júl. 3. 21:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nő ragaszkodik a gyerek megtartásához és a fiú is akkor garantáltan elszúrták az életüket, pláne a születendő gyerekét.

Nem szólnék semmit mivel nem az én életem.

2023. júl. 3. 21:21
 30/31 anonim ***** válasza:
76%

Undorítóan beszélsz, hánynom kell ettől a szótól.

Sajnos nem szép amit tettek, de a születendő kisbabát nem szabad emiatt bántani. Nem tudom hogy állnék az egészhez, fenntartásaim lennének, de ha már a gyerekem fizeti a tartásdíjat, akkor lássuk is a kicsit, legyünk az élete része!!!!!

2023. júl. 4. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!