Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szexuálisan, fizikailag és...

Szexuálisan, fizikailag és verbálisan is bántottak, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A szüleim járnak 2-3 havonta vért adni, amiért cserébe kapnak pénzt. Mondtam, én is menni akarok, de kifogásokat keresett, "csak 40 év felettiek mehetnek" és ez-az. 25 éves vagyok. A 18 éves húgom megkérdezte, ő mehet.

Nem csak ez a problémám. A legjobb példa a kormány és Brüsszel esete: a kormány jó, Brüsszel rossz. Miért? Há' me mindig más a hibás. Nos, amióta eszemet tudom, mindenért én vagyok okolva. 7 évesen is ordítottak velem, hogy miattam lett beteg anyám. Szexuálisan, fizikailag és verbálisan bántalmazott a rokonom, és amikor mondtam anyámnak, nem hitte el. De ezek csak a jéghegy csúcsa, ennél rosszabb dolgokat is tettek velem. Sajnos nem tehetem meg, hogy elköltözök (még).

Hogyan viseljem el, hogy amikor mondok valamit, vagy bunkón reagálnak, vagy úgy csinálnak mintha nem hallanák, és addig csinálják, amíg meg nem unom. Persze ezt a fontos dolgoknál is eljátsszák. Ha mondanának valamit nekem, akkor egymásnak mondják "tudod ki" titulálással. Kiközösítenek, lenéznek és sorolhatnám. Már annyira betelt a pohár, hogy kezdem feladni az életet. Barátaim sosem voltak, a párjaim bántalmaztak és kihasználtak. Mit tehetnék?

2023. jún. 30. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Vért adni biztos nem járnak két-három havona, maximum plazmát adni. 18 éves kor felett mindkettőt adhatsz, de a plazmaadás veszélyes, sokan rosszul lesznek tőle.

Ha ennyire utálnak a szüleid, akkor talán mehetnél olyan munkahelyre, ami ad szállást is, és soha többé utánuk se nézni

Egyébként elég genyó dolog volt ezt a kérdést így kiírni, mert nem is arról szól a teljes kérdés, ami a főkérdésben szerepel. Ez félrevezetés.

2023. jún. 30. 22:47
 12/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Mindent összevetve, ha sajnálom is, de azért neked is el kellene gondolkodni, hogy mivel váltod ki ezeket a dolgokat, miért nem hisz neked még anyád sem?

Esetleg máskor is előfordult, hogy nem mondtál igazat?

Olyan is van, hogy valaki egy mérgező környezetben nő fel és maga is azzá válik, összeférhetetlenné.

Ilyesmit nagyon nehéz leküzdeni, talán szakember segítségére is szükség lenne.

De alapvető szerintem a környezetváltozás is.

2023. júl. 1. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
15%

Zárkózz be a szüleid előtt lelkileg. Teljesen személytelenedj el a szemükben,hogy ne adj támadási felületet nekik. Dolgozz,tegyél félre pénzt ,hogy minél hamarabb elköltözhess. A kapcsolatod velük már javíthatatlan,ne azon dolgozz,hanem azon,hogy ne bánthassanak téged többet

Kitartást!

2023. júl. 2. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!