Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szexuálisan, fizikailag és...

Szexuálisan, fizikailag és verbálisan is bántottak, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A szüleim járnak 2-3 havonta vért adni, amiért cserébe kapnak pénzt. Mondtam, én is menni akarok, de kifogásokat keresett, "csak 40 év felettiek mehetnek" és ez-az. 25 éves vagyok. A 18 éves húgom megkérdezte, ő mehet.

Nem csak ez a problémám. A legjobb példa a kormány és Brüsszel esete: a kormány jó, Brüsszel rossz. Miért? Há' me mindig más a hibás. Nos, amióta eszemet tudom, mindenért én vagyok okolva. 7 évesen is ordítottak velem, hogy miattam lett beteg anyám. Szexuálisan, fizikailag és verbálisan bántalmazott a rokonom, és amikor mondtam anyámnak, nem hitte el. De ezek csak a jéghegy csúcsa, ennél rosszabb dolgokat is tettek velem. Sajnos nem tehetem meg, hogy elköltözök (még).

Hogyan viseljem el, hogy amikor mondok valamit, vagy bunkón reagálnak, vagy úgy csinálnak mintha nem hallanák, és addig csinálják, amíg meg nem unom. Persze ezt a fontos dolgoknál is eljátsszák. Ha mondanának valamit nekem, akkor egymásnak mondják "tudod ki" titulálással. Kiközösítenek, lenéznek és sorolhatnám. Már annyira betelt a pohár, hogy kezdem feladni az életet. Barátaim sosem voltak, a párjaim bántalmaztak és kihasználtak. Mit tehetnék?

2023. jún. 30. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Költözz el.
2023. jún. 30. 15:20
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem kellenek a szüleid a veradashoz, mehetsz egyedul is.
2023. jún. 30. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Valami borzasztóan zavaros ez az egész, mintha a mondatok véletlenszerűen lennének összevágva más kérdésekből...

Keress valakit a közeledben, mert ennyi alapján, ismeretlenül senki nem fog tudni segíteni. Leírod, hogy rossz, de nem kell semmi indok ahhoz, hogy valaki 25 évesen önállósodjék. Tehát szinte irreleváns, hogyan és ki bántalmazott téged. Az ebből nem derül ki, el tudnál-e valakihez költözni, van-e munkád stb.

2023. jún. 30. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
25 évesen a szüleid mondják meg, hogy hány évesen lehet vért adni? Le van tiltva nálatok a Google, csak a gyik elérhető?
2023. jún. 30. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi tart vissza 25 évesen? Menj ha szeretnél.
2023. jún. 30. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Az anyám egy jó dolgot tett velem: kisbabaként beadott állami gondozásba. Szemétség, de nekem kapóra jött és klassz ember lettem. Akiket felnevelt, azok nem annyira. Pontosítok: nem nevelte őket, hanem a vérüket szívta.
2023. jún. 30. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Véradásért pénzt? Nehezen tudom elképzelni, nem plazma-adás lesz az? Azért szoktak fizetni.

Egyébként 25 évesen azt csinálsz, amit akarsz, ha véradó akarsz lenni, nem kell anyádék engedélye. Mész, megvizsgálnak, ha alkalmas vagy, lehetsz véradó, ennyi. Vigyél személyit, TB- meg lakcímkártyát.

A többire nem tudok mit írni, össze-vissza írsz, hogy jön ide Brüsszel meg a kormány, nem értem. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy mindig téged üldöz mindenki és direkt téged bántanak...

2023. jún. 30. 17:49
 8/13 Szervizmérnök úr ***** válasza:
53%

Politikai alapon én is elüldöznélek sajnos.

Ilyen troll hozzáállással...

2023. jún. 30. 18:11
 9/13 anonim ***** válasza:
70%

7 éve felnőttél. Lassan 30 leszel. Távol vagy már a gyerekkortól.

Költözz el, nem kell rajtuk elősködni ha ennyire rosszul érzed ott magad.

Ha már vért adni se tudsz szülői engedély nélkül, akkor gondolom dolgozni se dolgozol..

Oda kéne menned, nem plazmázni..

2023. jún. 30. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

25 éves vagy. Mit csinálsz, hogy nem tudsz elköltözni? Miért nem tudsz?

Miért kell a szüleid engedélye, hogy menj vért vagy plazmát adni? Nem értem.

Miért utálnak így a szüleid?

2023. jún. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!