Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért ilyen undok most,...

Anyám miért ilyen undok most, és támad nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon röviden a történet, hogy van egy kutyám, aki egy csúnya szakítás után az exemnél maradt. Sajnos már betegesebb a kutyus az exem úgy döntött, hogy vissza adja, én pedig nagy örömmel fogadtam. Viszont augusztus végén már kifizetett nyaralásunk van amit nem tudok lemondani és megkértem anyukámat, hogy akkor had legyen nála a kutyám. Ő viszont nem akarja elvállalni mert a tesóm gyerekei is pont akkor lesznek nála, és nem bízik a kutyusomban. Lényegében rám támadt, hogy ha vissza vettem a beteg kutyát oldjam meg ilyenkor az elhelyezését, neki bőven elég az, hogy a gyerekek ott lesznek nála, nem akar a kutyával bajlódni pluszban. Folyamatosan figyelnie kellene, mert egy percre se merné egyedül hagyni őket a kutyával. Nem értem miért mondja ezt, eddig is mindig ő vigyázott a kutyára ha kellett. A kutyusom még soha nem támadt senkire.
2023. jún. 30. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Igaza van.
2023. jún. 30. 11:09
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, de szerintem is igaza van abban, hogy nem vállalja. A kommunikáció stílusa meg hagy kívánnivalót maga után.
2023. jún. 30. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, ha neki sok a kutya és a gyerekek egyszerre, akkor érthető, hogy nem vállalja. Biztosan találsz egy barátnőt, unokatesót vagy valaki más megbízható embert, aki vállalni fogja a kutyádat.
2023. jún. 30. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Szerencsétlen kiskutya. Miért nem viszitek a nyaralásra? Vagy miért nem viszed vissza az exedhez? Bár ő is egy nagy gyökér, hogy amikor már beteg a kutya, akkor nem kell. Egy követ nem bíznék az ilyenre.
2023. jún. 30. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van anyádnak.
2023. jún. 30. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Felétek nincs kutya-szitter? Tudom, hogy pénz, de még biztonságosabb is abból a szempontból, ha neadjisten' el kell vinni állatorvoshoz.
2023. jún. 30. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Ha beteg akkor miért nem altatjátok el? Mienk 17 éves volt és nem lehetett tovább hagyni szenvedni.
2023. jún. 30. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van.
2023. jún. 30. 12:57
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Miért, tán tartozik neked ezzel a kutyavigyázással? Te vetted vissza, a te felelősséged, nem ő az egyetlen megoldási lehetőség.
2023. jún. 30. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
A kutyatartás felelősségébe beletartozik, hogy a nyaralás kontra kutya kérdését meg kell oldani. Anyukád felelősségébe viszont nem tartozik, hogy a te problémádat megoldja. Segítene, ha nem kötelezte volna el magát már korábban a tesódnak. Így most alternatív megoldást kell keresned.
2023. jún. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!