Szülők ti is ki akadnátok emiatt?
Figyelt kérdés
Kiakadtak a nőn amiért haspólóban viszi a gyerekeit iskolába.2023. jún. 23. 08:24
11/26 anonim válasza:
Ezen mit lehet kiakadni? Mindenkinek magánügye, hogy öltözködik.
12/26 anonim válasza:
Attól függ milyen a haspóló. Mert ha éppen hogy kilóg belőle a köldöke, az más, mintha egy melltartó méretű pólóról beszélünk. Amúgy engem különösebben nem érdekelne, mindenki azt hord, amit akar, magánügy.
13/26 anonim válasza:
Hát én aztán letojom. Se az ég nem szakad le, se a kenyér nem lesz drágább, se senkinek nem esik baja, úgyhogy reálisan nézve halál mindegy. Van jobb dolgom, mint olyan hülyeségen fennakadni, ami a világon semmit nem befolyásol. Nem unatkozom ennyire.
14/26 anonim válasza:
Nem akadnék ki. Mégis kit zavar vele? Odamegy, "leadja" a gyerek és megy tovább. Nem ül be az iskolapadba :D
15/26 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én észre sem venném. De tényleg!
Annyira nem érdekelnek az emberek, hogy felőlem bikiniben vagy szkafanderben is viheti valaki a gyerekét suliba, az ő dolga, hogy miben van a kocsiban, amiből kilép a gyerek.
Amit fontosnak tartok, hogy én ne legyek haspólóban, mert dundi vagyok és lehetőség szerint nem mutogatom a hurkáim.
16/26 anonim válasza:
Nők lapja cafe cikktől mit vársz :D bullshit kattintásvadász fasság minden ami ott megjelenik.
17/26 anonim válasza:
Nem.Mai világban divat mindenbe belekötni,mindenen kiakadni.Ki a fenét érdekel,hogy ki miben viszi iskolába a gyereket?Strandon is kiakadsz,ha tőled csinosabb tangában van?Én nem vennék fel haspólót,mert sajna hájas a hasam a gyerekek után,mert nem vagyok elég motivált,hogy ledolgozzam.Ilyenlor max magamnak szoktam megjegyezni,hogy lusta dög vagyok,jó lenne már elkezdenem valamit mozogni.De valószínűleg észre se venném,mert nem nézegetek másokat.
18/26 anonim válasza:
Én jobban kiakadok azokon az embereken, akiknek annyira nincs élete, saját dolga, hogy mindig a máséval kell foglalkoznia.
19/26 anonim válasza:
Most nem értem, nekem szülöként mi közöm másik gyerek szüleinek az öltözködéséhez???
20/26 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem
2023. jún. 23. 13:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!