Hogyan vennétek rá 17 éves fiatokat, hogy ne otthon és a konditeremben legyen szinte egész nyári szünetben, hanem menjen a szabadba, strandra, legyen a levegőn a lehető legtöbbet és legyen igazi fiatal?
De utáltam én is ezt a bszogatást... mi az, hogy IGAZI fiatal?
Neked is lehetne mondani, hogy legyél már megértő a fiaddal, fogadd el a hobbijait, támogasd benne, legyél mellette, az isten szerelmére, legyel már IGAZI ANYA.
Na, ennyi értelme van.
Ne szórakozz már... mégis egy nap mennyit lenne képes a konditeremben tölteni? Vannak határai, amennyit egy test bír.
Amellett simán belefér bármi.
Kérdező! Te sosem voltál 17 éves? Te akkor mit szóltál,mikor végre volt egy kis szabadságod,mert nyári szünet volt,és olyankor azt kellett csinálnod,amit az ősök mondanak? Egy tanulónak a nyáriszünet lazításból,bulizásból,pihenésből,és olyan dolgokból kellene hogy álljon,amit év közben nehezen tehetne meg.
Nekem 17 éves a lányom. De smíg nem jön haza matt részegen,/amit nehezen tudnék elképzelni/,addig hagyom hogy az egész éves tanulást olyan módon pihenje ki,ahogy ő szeretné.
6-os voltam.
Tovább megyek.
Egy egészséges 17 éves nem tűri, hogy a szülei feleslegesen korlátozzák.
Ha tűri, akkor ki merem jelenteni (sajnos én is ilyen vagyok), akkor nem áll ki magáért eléggé és felnőtt korában nehézségei lesznek.
Tehát csak kiborítod, esetleg veszekedés lesz, ki fog készülni.
Értelmes keretek között hadd csináljon, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!