Miért jár konditerembe a sok mai nyegle fiatal srác?
Építőiparban dolgozom. Nagyon sok fiatal segédmunkás kölyök megfordult nálunk. Észrevettem azt hogy ezek gyúrnak, de a munkát nem bírják. Minek gyúrnak akkor?
Isszák a löttyeiket, meg a poraikat. Hozzák a kis rizst, meg a húst a műanyag dobozban. Aztán 10 db cementes zsákot már nem tudnak a paltóra felrakni.
Miért veszik meg a bérletet, meg a drága porokat? Minek isszák azt a szemetet?
Általában ezek hamar ki is hullanak, 1 hét után ott hagyják a melót.
Én életemben nem edzettem, de sokkal jobban bírom a melót mint ők. Kaja is kolbász, kenyér, meg amit az asszony csinál. Főzelékek, tészta ilyesmi. Nem az ilyen szar poros löttyöket isszuk a színes üvegben.
Te jó isten!
Innen érzem a 80as IQ szagát.
Azért gyúrnak, hogy izmosak legyenek. Ez nem azt jelenti, hogy cementes zsákokat kell pakolniuk ész nélkül.
Koncentráltan edzenek egy adott izomra. A lehető legjobban kivonják a többi izmot ilyenkor.
Na már msot, amikor te dobálod fel a cementes zsákokat, akkor ennek a szöges ellentétét csinálod.
Érted már?
A fehérje por szemét? Hol élsz te? 1600ban?
Valószínűleg azért hullanak ki 1 hét alatt mert nem ilyen helyen képzelik el a jövőjüket.
Tudod, nem mindenki ilyen született cementes zsák pakoló nagymester mint te.
Amúgy ahogy kivettem a szavaidból idősebb vagy náluk. Még jó, hogy erősebb vagy mint egy 20 éves aki talán 1 éve, ha edzz. Nem tudom ebben számodra mi a meglepő.
Egyet a kolbászodat meg a többi moslékot.
De mi értelme van ha nem erősek?
Kifulladnak hamar a melóban. Aztán csak lézengenek, meg nézegetnek jobbra ballra.
Én ennyi idősen több kukoricás zsákot pakoltam fel, mint a felnőttek pedig nem jártam mindenféle helyekre gyúrni.
Azért valljuk be , egy bizonyos alap adottság alatt tok felesleges gyúrni is meg cementes zsákot pakolni is.
Aki nagydarab az kicombosodik mind a kettőtől aki még nem az az meg nagy valószínűséggel nyegle marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!