Honnan tudhatom hogy anyám menstruál-e még?
Figyelt kérdés
Szimplán érdekel2023. jún. 20. 16:46
11/31 anonim válasza:
Szerintem ezt nem illik megkérdezni, de ha van betét/tampon a wc-ben, vagy ahol tartja, akkor valószínű.
12/31 anonim válasza:
Miért jár ezen az agyad? Nem mindegy? Amúgy meg miért nem kérdezed meg? Azért, mert fiú vagy? Tényleg? Hány éves vagy? 10?
13/31 Szervizmérnök úr válasza:
Volt 52 éves barátnőm, nem volt gondunk fogamzásgátlóra egyáltalán, ha érted.
14/31 anonim válasza:
Én meg azt írom, amit rendszeresen írnak a gyerekük magánéletében kutakodni vágyó anyáknak: k.rvára nincs hozzá közöd, főleg ha ennyi vér sincs a pucádban, hogy megkérdezd. De amúgy eszed is sok lehet: ha van a wc-ben, fürdőben betét vagy tampon, akkor igen, ha nincs, akkor valószínűleg már nem. Tökmindegy hogy néz ki, 52 évesen még lehet, de valószínűleg már nem rendszeresen. De az is lehet, hogy már egyáltalán nincs neki, ez egyénenként változó.
15/31 anonim válasza:
Miért érdekel bárkit hogy az anyja menstruál vagy sem? Te beteg vagy kérdező?
16/31 Szervizmérnök úr válasza:
Nem kellene ezen felháborodni, én is voltam fiúgyerek, nincs gond a kérdéssel.
Sokkal inkább abszurd, hogy kérdezze meg az anyját, de erre megint azt lehet mondani, hogy ezt nem képes értelmezni, aki nem volt még fiúgyerek.
Nem mondom, lehetnek kivételek, de szerintem elég ritka, hogy ezt így lazán megkérdezné a srác.
17/31 anonim válasza:
Fiúként soha nem érdekelt anyám menstruál vagy sem ez beteg ember gondolata lehet.
18/31 anonim válasza:
Szokott még venni naturella betétet? Ha igen, akkor igen.
19/31 A kérdező kommentje:
Sose láttam betétet nála se a fürdőbe amióta élek
2023. jún. 20. 19:50
20/31 anonim válasza:
Mi lenne ha keresnél egy barátnőt akkor nem anyád ciklusa érdekelne te beteg lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!