Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg a 42 éves...

Hogy mondjam meg a 42 éves fiamnak hogy ideje elköltöznie?

Figyelt kérdés
Válás után semmije se maradt, hozzánk költözött 2-3 hónapra amíg talpra áll. Ennek már 4 éve.. Most 42 éves. Teljesen úgy kezel minket mint amikor gyerek volt, elvárja hogy legyen vacsora, a rezsibe semmit sem ad bele, arra hivatkozva hogy gyerektartásra megy minden pénze. Már többször mondtuk neki, hogy ideje elköltözni, amit egy jó majd ha találok albérletettel lerendez. 3 hónap múlva lesz 5 éve hogy ide költözött. A fizetéséből tudna fizetni albérletet.. A kaját is mi fizetjük, erre megy a nyugdíjunk. Szeretnénk még élni is ,mielőtt elmegyünk.. nem arra pazarolni az utolsó éveinket hogy a gyereket tartsuk el. Hogyan küldjük el anélkül hogy megbántódjon, ne sérüljön a kapcsolat?

2023. jún. 19. 17:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
28%
Én még nem dobnám ki. Amíg veletek él, addig próbáld meg felmérni, hogy mit rontottatok el a kapcsolatotokban.
2023. jún. 19. 18:32
 12/34 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy pofám leszakad az ilyen emberektől. Mikor átmenetileg otthon laktam, ragaszkodtam hozzá, hogy az egész rezsit fizetem, olykor szó nélkül feltöltöttem a hűtőt/kamrát, mert nekem volt kellemetlen, hogy befurakodtam az életterükbe, pedig örültek nekem. Ennek valahogy így kellene működnie. Lehet az asszony is azért rakta ki, mert elege lett, hogy van egy felnőtt gyere is, aki csak a vacsorát meg a tiszta ruhát várja, de a porszívót nem tudja hol kell bekapcsolni.
2023. jún. 19. 18:33
 13/34 anonim ***** válasza:
7%
Biztos nagyon szeretheted ha ilyen helyzetben is úgy kezeled mint egy tudatlan kisgyereket. Hagyd már békén szegényt, hogy majd örökölje a házat. Nem fér el, vagy te nem férsz el?
2023. jún. 19. 18:35
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

Miért félsz a saját fiadtol?

"Drága Kisfiam! 37 évesen költöztel hazai, most 42 vagy! Mostmár szerintünk talpra álltál a válásbol. Szeretnénk ha önálló életet kezdenél. Mert így a nők is csak egy szerencsétlen mamahoteles lúzerkent fognak rád tekinteni.

Keresel alberletet, vagy keresek én, és költözöl!? "

2023. jún. 19. 18:41
 15/34 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne bántódjon meg? Ha ennyire nevetségesek vagytok, akkor csak szenvedjetek. Kihasznál titeket ez a parazita és röhög a markába!
2023. jún. 19. 18:52
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Ez most ne haragudj de a ti és a te hibádból fakadt kérdező. Először is gyerekkorában vagy tinédzser korában nem kellett volna mindent rá hagyni, felelősségre kellett volna nevelni és megtanítani arra hogy adjon hálát hisz nem minden csak létezik és van. Sajnos ebből adódóan vannak a problémák, és hiába elvárod de ha már így beszélsz róla és zavar és nem segítő szándékkal állsz hozzá eléggé megkérdőjelezném milyen anya voltál vagy vagy. Ő nem akart megszületni, hamarabb is volt ilyen kiadás hamarabb tervbe is volt a gyerek azért ne hárítsunk már rá mindent. Az is igaz amit az egyik válaszoló mondott, valószínű a párja is észre vette hogy egy "here" akkor mi is a kérdés? Nem tudtam egy életre való felnőtt embert kovácsolni a gyerekemből? Igen ez.
2023. jún. 19. 18:53
 17/34 anonim ***** válasza:
96%

Fiam! 5 éve laksz nálunk ingyen, pedig csak 2-3 hónapról volt szó. Júliustól havi 100 ezer forintba kerül a lakhatásod kedvezményesen és a saját szobádat te takarítod valamint a ruháidat magad mosod.

Ha ez nem tetszik akkor mehetsz albérletbe.

2023. jún. 19. 18:54
 18/34 anonim ***** válasza:
97%

#14 pontosan ezt látom. Az emberek félnek a gyereküktől.

Így nevelnek belőlük kis zsarnok- akarnokokat. Amikor a fagyizóban ahol dolgozom a gyerek jégkását kér, kacsingatnak nekem, hogy mondjam azt, hogy nincsen. Nem tudnak/mernek nemet mondani a gyereknek.

Simán meg kell neki mondani, hogy felnőtt ember, meg kell állnia a saját lábán. Vagy legalább fizessen nektek lakbért, rezsit és kosztot.

2023. jún. 19. 19:01
 19/34 anonim ***** válasza:
93%
*kacsintgatnak.
2023. jún. 19. 19:05
 20/34 anonim ***** válasza:
22%
Furcsa ember lehet a fiad. Van gyereke, élte az életét, aztán vissza kellett menni a szülői házba, és az neki megfelel.....szerintem mentálisan rottyon lehet, gondolom nem tart kapcsolatot senkivel. Szerintem magától nem fog elmenni már......
2023. jún. 19. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!