Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem engedi, hogy elválla...

Anyám nem engedi, hogy elvállaljam nyárra ezt a munkát, hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés

Ugyebár itt a nyár, végre le is érettségiztem aztán gondoltam keresnék magamnak valamilyen munkát viszont nem nagyon van a környéken semmi.

Tegnap fater hazaállított azonban egy munkaajánlattal. Neki van egy haverja akinek van egy kis fuvarozós cége és most pont nincs neki sofőrje az egyik kocsira. Ez ilyen ponyvas kisteherautós munka. Az a lényeg, hogy hétfő hajnalban kell indulni és pénteken jövök haza. Németország, Olaszország, Benelux államok, Spanyolország, Franciaország, Anglia és Dánia amit járnak vele. Ritkán vannak kisebb fuvarok Szlovákiába vagy Ausztriába is.

2 éve megvan a B jogsim amely pont elég lenne nekik, ráadásul előnyben vagyok, hogy ismernek. Imádok vezetni szóval gondoltam mennék.

Anya viszont nem enged arra hivatkozva, hogy tapasztalatlan vagyok még, ráadásul az ilyen fuvarosokat nem ritka, hogy ki is rabolják meg akár meg is ölik és félt engem.

Én mondtam, hogy nem kell félteni mert normálisan fogok közlekedni. Autópályán nem lépem át a 130at és németben is nagyon max 150 amit mennék sebességhatár nélküli szakaszokon és minden korlátozásnál visszalassítok a megengedettre. Tehát ésszel megyek meg figyelek nagyon. Minden koncentrációm az úton lesz.

A rablásokra meg annyit mondtam, hogy majd tárcsázom a 107et és nagyon higgadtan, megfontoltan fogom kezelni az ügyet. Lesz nálam biztonság kedvéért úgyis egy bicska is meg elviszem magammal a légpuskámat is vész esetére.

De így sem tudtam meggyőzni. Szerintetek mivel próbálkozzak?

20/F

2023. jún. 19. 01:19
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
Pozitívan állt hozzá h átmegy mindenből így jövő időbe gondolta h megírja jelenbe. Ennyi
2023. jún. 19. 12:55
 32/48 A kérdező kommentje:

Szóbeli már sima liba lesz szóval én már úgy számolom, hogy le van tudva az érettségi.

Nyilván munkát utána vállalom el de ez le van beszélve.

2023. jún. 19. 13:06
 33/48 Micimacko67 ***** válasza:
88%
Kérdező, ha már ilyen kitalált történetekkel szórakoztatod az itteni nagyközönséget, akkor próbálj már hihetőbb, jobban átgondolt sztorikat kitalálni! 20 évesen érettségizel! Ezt hogy sikerült összehoznod? A másik ami tetszett ez a légpuskás duma? Az annyira jó...Te tényleg ennyire retardált vagy? Határokon át hurcolsz magaddal egy légfegyvert? Mire akartad volna használni? Egyet lősz vele és utána feldugják az ánuszodba!
2023. jún. 19. 13:21
 34/48 A kérdező kommentje:

#33 Mi olyan hihetetlen ezen? 7 évesen mentem iskolába és 5 éves gimnáziumba jártam ráadásul januári születésű vagyok.

Gondolkodj már mielőtt hülyeségeket írsz.

Légpuskát meg csakúgy nem gondoltam komolyan mint amikor azt írtam, hogy megrakodva 150el fogok menni.

2023. jún. 19. 13:34
 35/48 anonim ***** válasza:
88%
Komolyan mondom en megijedtem most egy picit! Egesz mostanaig kerestem,hogy hol volt megemlitve a legpuska, felelmetes,hogy mennyire feluletesen olvasok csak..
2023. jún. 19. 13:36
 36/48 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, a 20 évet még valahogy el is hiszem, az még nagyjából igaz is lehet! De az össze többi agyszüleményed egyértelműen arra enged következtetni, hogy fogalmad sincs a fuvarozásról, szállítmányozásról! Tovább megyek, enyhén retardáltnak is tűnsz! A hülyeségeket te irkászod rogyásig! Ponyvás kisteherrel 150-nel közlekedni, légpuska, stb! Anyád helyében én sem engednélek sehová, ha ilyen idiótaságokat hordanál össze nekem!
2023. jún. 19. 13:54
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
#36-nak nagyon igaza van. Ha ez a kérdés igaz (amit kétlek), a kérdező nagyon el van tévedve, meg fejben is, úgyhogy megértem az anyját.
2023. jún. 19. 13:56
 38/48 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Ja igen, még valami! Felsoroltál néhány célországot is! Ebből ha te hétfőtől péntekig megjárod a spanyol, francia, angol utat, na akkor megemelem a kalapom előtted! Csak a spanyol út 22-24 órás tiszta vezetés oda is és vissza is személyautóval! Közben még várnod kell rakodásra is, intézni a vámpapírokat, stb! Hajrá fiatalember, hajrá! Az angoloknál mire feljutsz valamelyik kompra vagy épp feljutsz Csalagút szerelvényére...Hajrá pajti, hajrá!
2023. jún. 19. 14:12
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Aha. 2 éve van jogsid.. aha. Es hány km van a hatad mögött?!

30 évesen bejárnál ennyi orszahot egyedül egy bicskával és egy légpuskával. Aha...

Kelk fel szépen kisgyerek és hallgass anyucira

2023. jún. 19. 16:22
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Oké, angol középfokú nyelvvizsgád van. De milyen nyelveken tudsz BESZÉLNI?

Amikor ki akarnak rabolni, és te nagyon higgadtan, megfontoltan felhívod a 107-et (fel sem fogják venni, mert ez kint sehol nem létezik) utána, ha a rablók türelmesen megvárják, hogy a 112-t is felhívd, meg fogod érteni a vonal másik végén a diszpécsert, aki erős holland akcentussal hadar neked angolul?

Alapvetően az ötleteddel - a nemzetközi fuvarozás - nincs semmi gond, a körítés miatt viszont nem lehet komolyan venni az egészet. Alighanem anyád is így gondolja.

2023. jún. 19. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!