Másoknak is ilyenek a szülei? "Minden mindegy, de ha így csinálom, akkor nem jó"?
Szóval ez egy ilyen ismétlődő viselkedési-minta.
Pl szobám festése volt, visszarendezzük.
Apu: úgy rendezzük vissza, ahogy te szeretnéd, ahogy volt
Anyu: nekem mindegy
Ok, elkezdjük visszarakni, anyu:
Ezt most miért így, hát ez már akkor is szar volt! Mindegy, leszarom, csináljátok...
(Aztán dehogy szarja le, 5 perc után jön vissza)
Ok, másik bútort rakjuk ide. Áttuszakoljuk, majd apu: jó és akkor ez most hogy néz így ki??
Ez csak egy példa volt, de gyakorlatilag ez a minta ismétlődik mindenhol, bevásárláskor, utazáskor... apu anyutól "hogy legyen?" Anyu "nekem mindegy, én csak egy utas vagyok" majd amikor megérkezünk "jó akkor most ez a legszarabb hely"
"Másoknak is ilyenek a szülei?"
Szerencsére az én szüleim nem szenvednek mentális retardációtól, szóval nem ilyenek.
Apád papucs, mindent anyádtól kérdez és tesz függővé, nincs egy önálló gondolata sem.
Anyád meg mindent csak kifogásolni és kritizálni tud, mert nyilván tele a puttonya a tutyimutyi apáddal és ezért semmi nem jó neki.
...
Megnyugtatlak, millió ilyen lehervadt, kihűlt házasság van, nem vagytok egyedi eset!
#3 mégis mit csinálna szerencsétlen?? Ha szóba hozná, jönne a "ne pofázz vissza!!" és társai
Egyébként nálunk is szokott ilyen lenni😕
Én gyerekként hiába is pofázok vissza. Akkor mindketten telkes egyetértésben rámrontanak.
Mint amikor egy fideszes és ellenzéki nem ért egyet, de ha egy jobbikos próbálna.közös.nevetőz keresni, kézen fogva rátaposnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!