Szerintetek lehetne pénzt keresni azzal, hogy kitanulom a Webflow-t és másoknak csinálok weboldalakat?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy lehet-e html tudást nem igénylő módszerekkel eladható weboldalakat készíteni.2018. okt. 7. 10:49
1/8 anonim válasza:
Túl van telítve a piac. Közted és a között az is a különbség, hogy ők személyes elhivatottságból csinálják, ebből fakadóan jobbak, míg te csak haszonszerzési céllal vágnál bele, így sosem lennél olyan hiteles. Szóval érted, van ennek egy metafizikai vetülete is.
3/8 anonim válasza:
Ha ezzel pénzt lehetne keresni akkor a fél ország gazdag lenne. Egy CMS-t bárki fel tud rakni kis utána olvasás után. Ahhoz ész se kell. De ebből nem is lehet pénzt csinálni ma már. Akinek elég egy alap oldal valami alap template-el az megcsinálja magának, vagy legalábbis akad egy haverja aki megcsinálja két sörért. Akinek meg komolyabb oldal kell felkeres egy céget aki meg is tudja valósítani.
4/8 A kérdező kommentje:
És ha én tényleg olcsón, pl. 5k-ért vállalnék egy oldalt se lenne senki, akinek ez kell szerintetek?
2018. okt. 7. 11:52
5/8 anonim válasza:
Biztos leesne havonta két havonta egy két meló de abból nem igen élsz meg ha csak nem vagy hajléktalan és fényevő.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell sok pénz, csak egyetem mellett valami:D
2018. okt. 8. 08:13
7/8 anonim válasza:
Ha találsz olyan embereket, akiknek erre szüksége van, akkor rajta. De ha külön keresni kell, hirdetni kell, stb., akkor nincs értelme a szerény ráfordítás-bevétel arány alapján.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a véleményeket.
2018. okt. 9. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!