Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék ezzel kezdeni?

Mit tudnék ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Készülök a szóbeli érettségimre, főleg a választott tantargyamra készülök mert az számít a legtöbbet, a magyar töri stb már tudom. Anyukám meg mindig bejön a szobamba ellenorizgetni hogy tanulok e, ha 10 perc szünetet tartok már veszekszik velem. Szerencsére én olyan vagyok akinek hamar megragadnak a dolgok és eleg napi 3-4 ora tanulas pl, na de ezert is jön a feltételezgetes hogy biztos nem tanulok.Nagyon zavaró tud már ez lenni főleg hogy elmondtam neki nem egyszer hogy nem neki tanulok hanem magamnak és örülnek ha beken hagyna ezzel. Főleg hogy egyáltalán nem vagyok rossz tanuló. Szerintetek mit tudnék meg ezzel kezdeni?
2023. jún. 16. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Ohh a jó öreg szóbeli. Volt rá egy hónapom, de az utolsó nap éjszakáján néztem egyáltalán rá a tételekre. Végül olyanokat húztam, amiknek még a címét se hallottam. De a 10% megvolt, ez a lényeg.

Mit tudsz vele kezdeni? Semmit. Zárd be a szobád :D

2023. jún. 16. 16:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Én szívesen bezarnam ha lenne kulcs hozza mert így ha be is zárom sincs sok értelme 😂
2023. jún. 16. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Jajj de kár hogy nem én vagyok az anyukád, én békén hagynálak abban biztos lehetsz.

Nem értem ezeket a szülőket, mit csünggnek a gyereken mint valami pióca?

Be kéne zárkózz de olvasom hogy az nem opció.

Nem tudom, nekem most is szanaszét vannak a korodbeli gyerekeim, megbízom bennük, itt vagyok nekik mint háttér, de különben azt csinálnak amit akarnak.

Nyomatékosan mondd meg anyukádnak hogy szálljon le végre rólad mert hátráztat a tanulásban. Eskü' nem értem.

2023. jún. 16. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Anyukád rossz állapotú.

Neked sok év terápia lesz ez felnőttként.

2023. jún. 16. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az érettségi előtti éjszakán a szekrényben tanultam, mert lecsesztek volna, hogy miért nem alszom. :D

Tudom, hogy senkit sem érdekel, de jólesett leírni. :)

2023. jún. 16. 18:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy kell szüentet tartnod, mert akkor jobban emgy a tnaulás is.
2023. jún. 16. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem érdekelne a hisztije - mert ez nettó hiszti, semmi több.
2023. jún. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!