Fiúk, ti hogy mondtátok el a szüleiteknek annak idején, hogy szeretnétek leborotválni a fanszőrötöket meg a hónaljszőrötöket? Hogy csináltátok? Nem ellenezték?
Ez már kb. 10 éve elmúlt nálam, 14 éves unokaöcsém viszont engem kérdezett meg nemrégiben. Le akarja borotválni, mert cikinek érzi, de fél, hogy a szülei nem örülnének, ha meglátnák, hogy szőrtelen a hónalja. Akkor nyílván feltételeznék, hogy lent is csupaszít. Tény, hogy furák a szülei, elég rövid pórázon tartják :D Ráadásul baratnője is van és úgy tervezik, hogy szeretnének szexelni nyáron. Erre azt mondtam, hogy ezzel még várhat.
Viszont abba egy szülő nem szólhat bele, hogy a szőrét hogyan viseli. Én azt mondtam neki, hogy nem kell borotválni, mert szerintem ez már egyáltalán nem divat meg elvárás. A hónaljat érdemes praktikusságból, de csak magának akarjon megfelelni. A szüleit meg hagyja, hogy kidühöngjék magukat. :D
Én senkinek nem jelentettem be. Leborotváltam és kézcsókolom. A mellkas, has, hát, váll, hónalj, pöcs minden szőrt. A lábamon és a karjaimon meghagyom, bár a karomon volt már, hogy rövidítettem.
Senkit nem érdekelt, nem szólt, nem véleményezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!