Fiúk, ti hogy mondtátok el a szüleiteknek annak idején, hogy szeretnétek leborotválni a fanszőrötöket meg a hónaljszőrötöket? Hogy csináltátok? Nem ellenezték?
Ez már kb. 10 éve elmúlt nálam, 14 éves unokaöcsém viszont engem kérdezett meg nemrégiben. Le akarja borotválni, mert cikinek érzi, de fél, hogy a szülei nem örülnének, ha meglátnák, hogy szőrtelen a hónalja. Akkor nyílván feltételeznék, hogy lent is csupaszít. Tény, hogy furák a szülei, elég rövid pórázon tartják :D Ráadásul baratnője is van és úgy tervezik, hogy szeretnének szexelni nyáron. Erre azt mondtam, hogy ezzel még várhat.
Viszont abba egy szülő nem szólhat bele, hogy a szőrét hogyan viseli. Én azt mondtam neki, hogy nem kell borotválni, mert szerintem ez már egyáltalán nem divat meg elvárás. A hónaljat érdemes praktikusságból, de csak magának akarjon megfelelni. A szüleit meg hagyja, hogy kidühöngjék magukat. :D
Hát nem tudom hol élnek itt egyesek, de ha a gyerek nem kap zsebpénzt (hihetetlen egyeseknek, de van ilyen), otthon meg nincs borotva, minimum elérhető helyen, de akár sehol, akkor hogy ne szólna a szüleinek, ha szőrteleníteni akar?
Nálam is ilyesmi volt(12 évesen, lányként), zsebpénzem nem igazán volt, de ha lett volna is, falsui voltam, anyám soha nem bízott rám bevásárlást, mindenki felismer, hogy jé, xy 12 éves lánya egyedül jött a boltba, újságoljuk el az anyjának minimum azt, hogy láttuk, milyen szép nagyot nőtt, miközben anyám meg nem is tudja, hogy elmentem a boltba egyedül. Nyilván megkérdezte volna, hogy mi a tökről beszélnek.
Fiúként anno 14 évesen kezdtem el
Nem szóltak semmit
Sehogy nem mondtam el, csináltam és kész.
Amikor észrevették, kicsit ledöbbentek, de nem firtatták különösebben, apám tett csak pár megjegyzést, de az sem volt komoly. Pedig ők aztán bele tudnak dumálni mindenbe
18
Ilyen a tökéletes szülő
Én hallottam olyat is amikor a lányuknak egyenest megtiltották, hogy borotválja a hónalját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!