Gyerek születesésnapjára félreteszitek a gyerekkel való nézeteltérést?
Konkrétan a születésnapom környékén, ami még kerek is volt, és nagyon vártam, haragudott meg édesanyám egy kis semmiségért és nem beszéltünk. Születésnapkor pedig épphogy odaböffentette a köszöntést.
Én meg készültem tortadísszel meg mindennel, így azt sem tettem a tortára.
Nekem rosszul esett, és biztos,hogy emlékezni fogok rá.
Szerencsére nálunk senki sem szokott a nem beszélésig eljutni kis semmiségek miatt. Meg tudjuk rendesen beszélni, ha problémánk van.
Ha meg tényleg akkora dolog történt, akkor nehéz lenne őszintén mosolyogni a szülinaposra. De akkor is a megbeszélés a megfelelő eljárás, nem a durcizás. Még ha csak addig is jutunk el, hogy te így gondolod, én úgy, és ez nem egyezik, de ettől még élhetünk békében.
Összefoglalva, szerintem nem a szülinapi viselkedés itt az alapprobléma. Az maximum tünet.
Talán, ha leírnád, min vesztetek össze...
De nehogy elláss minket releváns infóval, hogy korrekt válaszokat kaphass.
Mondjuk, ha leírnád, mi volt a probléma :D
Egyébként velem szemben sohasem tették félre - úgyis mindig mindennel bajuk volt, amit csináltam (vagy épp nem).
Az összes ünnep kb hűvös, kellemetlen légkörben telt, szeretetet kb sohasem éreztem. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!