Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gimis lány apukája hogy-hogy...

Gimis lány apukája hogy-hogy megkérdezi lányát "mikorra jöjjön haza"?

Figyelt kérdés

Barátnőmet apukája egyedül neveli, és mikor voltam náluk, apukája kérdezte tőle, hogy pénteken mikorra jöjjön haza?

Barátnőm mondja hogy úgy este 6-ra. Utána kérdeztem barátnőmet hogy ez most mi volt hogy apukád engedélyt kér hogy mikorra jöhet haza?

Nevetett hogy nem engedélyt, csak amikor barátja feljön hozzá akkor apukája mindig kettesben hagyja őket és még otthon sincs hogy ne zavarjon.

Nyilván azért hogy nyugodtan kettesben lehessenek barátjával.

Hú mondom hát apukám nem csinálna ilyet soha, otthon ő az úr és nekünk kell alkalmazkodni hozzá és csendben szexelni a szobában.

Amúgy nekik nagy házuk van, szóval nem hallatszana semmi, csak mégis az apukája ilyen érzékenyen áll ehhez a témához és nyugodtan hagyja a lányát.

2023. jún. 11. 13:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

# 20

húzzál már el

2023. jún. 11. 15:26
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben ott a válasz is.De akkor leirom,hátha felfogod.Az apuka nem akarja zavarba hozni a fiatalokat.Lehet nem mindig csak az ágyban csinálják,hanem ahol rájuk jön.Gondolom apuka emlékszik a fiatalságára,amikor ő is űzte a barátnőjét a házban.És ez nem csak a szexről szól,hanem összetudnak bujni,viháncolni,enni,stb anélkül,hogy mást zavarnának.
2023. jún. 11. 15:36
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Legalább érdeklődik, és félti.
2023. jún. 11. 18:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Én örültem volna ha apám ilyen lett volna.Barátnőd nagyon szerencsés.Egyébként az apuka lehet nem szeretné nézni/hallgatni őket ahogy szerelmeskednek ezért inkább elmegy.
2023. jún. 11. 22:21
 25/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Kérdés: hogy-hogy megkérdezi lányát?

Válasz: úgyhogy.

Tényleg, milyen választ vársz erre?

Amerikában ilyen kérdést értelmezni sem tudnának. Csak néznének rád, mi baja van ennek?

[link]

[link]

2023. jún. 12. 07:46
 26/31 A kérdező kommentje:

# 25

húzz vissza a szervízbe papó okoskodni

2023. jún. 12. 08:23
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Fúha, te aztán nagyon kemény gyerek vagy!😄
2023. jún. 12. 08:34
 28/31 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Nem tudom, miről beszélsz, nem szóltam semmit. Csak véletlenül ott maradt két link.

Esetleg a lényeget, ha nem próbálnád kikerülni intelligencia?

Mi a francot vártál?

Milyen választ szeretnél?

Miért bunkóskodsz mindenkivel intelligencia?

2023. jún. 12. 08:36
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
29: neki nem olyan jó fej az apukája, ráadásul a válaszolók szerint lehet az teljesen normális dolog, hogy apuka figyelmes a lányával szemben. Ez a baja a kèrdezőnek.
2023. jún. 12. 09:27
 30/31 anonim ***** válasza:
93%
Francba, hogy megint az összes hülye szembejön az autópályán, ugye, kérdező?
2023. jún. 12. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!