Gimis lány apukája hogy-hogy megkérdezi lányát "mikorra jöjjön haza"?
Barátnőmet apukája egyedül neveli, és mikor voltam náluk, apukája kérdezte tőle, hogy pénteken mikorra jöjjön haza?
Barátnőm mondja hogy úgy este 6-ra. Utána kérdeztem barátnőmet hogy ez most mi volt hogy apukád engedélyt kér hogy mikorra jöhet haza?
Nevetett hogy nem engedélyt, csak amikor barátja feljön hozzá akkor apukája mindig kettesben hagyja őket és még otthon sincs hogy ne zavarjon.
Nyilván azért hogy nyugodtan kettesben lehessenek barátjával.
Hú mondom hát apukám nem csinálna ilyet soha, otthon ő az úr és nekünk kell alkalmazkodni hozzá és csendben szexelni a szobában.
Amúgy nekik nagy házuk van, szóval nem hallatszana semmi, csak mégis az apukája ilyen érzékenyen áll ehhez a témához és nyugodtan hagyja a lányát.
Megkérdezted a barátnődet, aki világosan elmagyarázta. Ha a fentiek után van valami kérdés (bár rejtély, mi nem világos ezek után), megkérdezhetted volna a barátnődtől.
Neked van valamilyen tanulási zavarod?
# 3
te is elhúzhatsz ha nem érdekel a téma, viszlát lehet menni
# 7
nem tudom nem kóstoltam, de ha igen akkor cukrozd meg
# 9
azt mondtad nem érted mi a kérdés, akkor menj és olvass más kérdéseket amiket értessz, van a gyakorin millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!