Elegem van már,hogy mindenért engem hibáztatnak a szüleim,mit tudnék tenni?
Pl akármilyen gond, konfliktus történik velem engem hibáztatnak mindenert, mintahogy a testvérem is.
Pl múltkor egy gyerek kötekedett velem, elkezdett rúgdosni,többször is szóltam neki haggyon békén,de nem állt le és ugyanúgy rúgdosott tovább. Ahogy megakart engem rúgni én elkaptam a lábát és kirúgtam neki,ő ideges lett,nekem akart jönni,de a többiek lefogták.
Ezt otthon elmeséltem és engem b*sztak le,hogy miért rúgtam ki a lábát...hát könyörgöm,ha piszkál valaki és megtámad akkor mit kellett volna csinálnom? Csókoljam meg vagy mi?
Ma pedig sétáltam a városban,elment mellettem egy busz tele turistakkal erre egy velem egykoru gyerek meg kiszolt hogy "hellosziaa" en meg bemutattam neki. Es akkor ki volt a hibas? Megint en. Ment az,hogy o mar pedig h csak koszont akkor minek mutattam be neki,nekem rossz a felfogasom,en vagyok a hulye.. Nem is az,hogy unalmabol odaszolt es ez egy enyhebb,de provokacio...neem,o csak koszont.
Koszonjon,en meg csak bemutattam neki,ha ugy vesszuk akkor egyik se nagy dolog..
Es ilyenek tortennek velem allandoan meg soha nem vedenek meg engem hanem csak engem hibaztatnak,vilag eletembe ezt csinaltak velem. Sajat gyerekuk vagyok es nem hogy segitenenek,tamogatnanak vagy valami,nem,meg ok is ellenem vannak.
Eltetek mar at valami hasonlot?
K*rva frusztalo es mentalisan,lelkileg lehuzza az embert,amiatt a tudat miatt,hogy az embernek a legelsodlegesebb szemely (a csalad) sincs mellette. Elegem van,hogy allandoan nekik lehet igazuk,en vagyok a hibas,sz*r mindenben,mondok valamit nem hiszik el,sosincsenek mellettem... Semmi gond,legyenek ilyenek velem,de akkor meg en is ugy fogok hozzajuk viszonyulni ahogy, ami miatt meg k*rvara ne sirjon majd a szajuk.
A turistabusz lehet tele volt külföldiekkel, akik a tajparaszt reakciód alapján rögtön levonták a konzekvenciát minden magyarról. Kösz!
...
Valóban lehet veled valami mentális gond és ha nem kezelnek rohadt nagy veréseknek nézel eléje.
Egy jókedvű köszönés hogy indíthat el ilyen dühöt egy NORMÁLIS emberből?
Hát, egy normálisból sehogy!
Ha belegondolok, hogy gyerekként, kamaszként is, integettünk a vonat ablakából embereknek, azok meg mosolyogtak és visszaintegettek...
Miert ha egy idegen jo hatarozottan odakoszon neked aki nem is ismer akkor az mi ha nem provokacio?
Akkor lettem volna tajparaszt meg bunko ha odaszoltam volna valami jo csunyat,en meg egy szot nem szoltam.
En meg nem fogok itt magyarazkodni hogy nem joindulatbol vagy osszetevesztesbol koszont ide mert ugy is azt mondjatok ra, hogy csak koszont. Akkor ne higgyetek el,igy jartatok, komolyan mondom,ha felre nyelnek meg az se hinne el senki.
Kérd meg a szüleidet Kisgyerek, hogy vigyenek el pszichiáterhez (ide pszichológus már nem lesz elég) az üldözési mániáddal, a dühkezelési problémáiddal, valamint hogy képtelen vagy felismerni az emberek jelzéseit.
És ezt most nem viccből mondom, felnőttként kegyetlenül fogsz szopni munkahelyen, lakóközösségben, párkapcsolatban. Ott már nem babra megy a játék, hanem élesben!
Na pontosan ezért érdemes inkább az embernek lenyelnie a becsületét,minthogy megvédje,mert az idióta idegbeteg sorozat gyilkos pszichopata szavakon át mindenféle ehhez hasonló jelzőket vágnak az ember fejére,mindent csak jót nem.
Esküszöm,ha valami atrocitás ér inkább érdemes kussba maradni és semmit sem csinálni, mert ha egy szóval is fellépsz ellene már te vagy a hülye idegbeteg állat, ők meg az ártatlan kiskutyák.
Emiatt volt amikor így kezeltem a helyzeteket,hogy semmit nem csináltam inkább, olyankor meg én voltam a félős cs*cska,de akkor inkább leszek az minthogy ilyeneket rám ugassanak az emberek!
Most őszintén,mondjon az illető,amit akar, az csak szó,nem leszek attól több vagy kevesebb.
Tehát nem szólhatsz vissza,nem védheted meg magad,nem szólhatsz senkinek sem,ha semmit nem csinálsz az a baj,ha meg igen akkor az, akkor meg mit kene tenni ilyenkor,szakertok? Levegot lehet venni?
Szerintem pihend ki magad!
és pihent fejjel könnyebben átfogod látni, hogy mire éri meg erőt fecsérelni az életedben. Sok ilyen vagy hasonló eset lesz még az életedben amikor csak úgy megtörténnek veled számodra értelmetlen(rossz) dolgok, de ezeken ne akadj fel, ne gondold túl. Ha túl gondolod látod, hogy mi van hülyének, autistának vagy nézve, s lehet, hogy nem is tévednek, de ha nem vagy az akkor ne vedd magadra és legfőképpen NE VISELKEDJ UGY, hogy ANNAK TÜNJ!
Annyi hülye ember van, hogy az egy kisebb csoda ha egy nap nem találkozol eggyel sem. Sajnos sokkal nagyobb az esély arra, hogy hülyékkel találkozol a nap bármelyik szakában kortól, földrajzi helyzettől, nemedtől függetlenül mint értelmes emberekkel.
Most komolya: szerintem megéri értelmezni a hülyék viselkedését?
Magad dolgával törődj!
Családod ha meg nem érti meg, hogy önvédelemből rúgtál meg valakit akkor kérj bocsánatot a szerintük helytelen viselkedésedért. Náladnál idősebb, erősebb embert ne akarj kiokosítani mert csak felbosszantod vele.
Néhány dologban egyet értek veled,viszont engem nem az zavar, amilyenek az emberek viselkedese meg amiket csinalnak,ez egy ilyen vilag,most mit tudunk ezzel szemben egymagunk csinalni? Semmit,porszemek vagyunk.
Nekem azzal van bajom, hogy ha tortenik valami, valamibe belekeveredek akkor folyton engem szoktak hibaztatni,ami rosszul esik.
Igaz, ezzel se lehet kezdeni semmit, de keveredtem mar bele durvabb dolgokba is, es hinni alig birtak nekem (nem a szuleim,meg pont hogy ok segitettek nekem,hosszu tortenet)
Es nekem ez esik rosszul,mintahogy az is hogy autistanak nevezel engem,holott nem is ismersz, de egybol egy (nem is akarmilyen) negativ velemenyt alkotsz rolam.
Ha meg mar szovegnek az ertelmezeserol beszelunk, te vagy az aki nem birja megerteni mirol beszelek "Önvédelemből megrúgtál valakit"
Nem rugtam meg senkit, o akart engem de en elkaptam a rugasat es KIRUGTAM a labat,a 2 kozott van kulonbseg,az egyik egy tamadas,ami egy buncselekmenynek minosul,a masik meg onvedelem. Ja bocsi,autista vagyok,nem szoltam,te bizonyara meg maga a tokely
Meg mondjuk nem csak neki.
Ja és mindent tényleg ne mondj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!