17 évesen milyen jogaim vannak a szüleimmel szemben?
ha 20:00 kor mentél el otthonról kocsival, és 20:30-ra otthon kellett volna lenned, akkor kb el sem kellett volna indulnod a haveroddal...
Írni tudsz, mint tapasztaljuk, telefonod meg van gondolom, tehát tudtál volna szólni a késésről. De ha lemerültél vagy nincs need, gondolom havarod is megengedte volna, hogy írj apádnak egy üzit.
A jogaidat meg ne keresgéld nagyon, amíg ők tartanak el és náluk laksz.
Egyszer egy TUDOMÁNYOS SZAKKÖRÖN sokáig maradtam, 17 éves voltam. Teljesen elrepült az idő, észre se vettük. Indultunk haza már mikor kint az épület előtt beállított anyám és ott mindenki előtt elkezdett velem üvölteni, hogy mit képzelek magamról, hogy ilyen sokáig maradtam, meg ilyenek. Ahogy 18 lettem szinte egyből elköltöztem. Hála az égnek volt lehetőségem.
Bocsi, ha nem érdekelt ez, de így éjszaka kedvem támadt leírni ide.
Nálunk Nálunk úgy megy, hogy a 20 éves gyerekemtől a 76 éves anyosomig mindenki képes felemelni a telefont és oda szólni, hogy késik. Akkor is, ha az csak pár perc késést jelent. Tudod, az egymást szerető emberek aggódnak a másikért.
Jogod van betartani a szüleid által állított szabályokat és ha nem tetszik, jogod van 18 évesen elkoltozni és önálló életet élni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!