Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellett volna anyámnak adni...

Kellett volna anyámnak adni pénzt?

Figyelt kérdés

Nem szokott kérni, de most írt, hogy kellene neki 20 ezer ft fizuig.

Én munkanélküli vagyok számlák hitelek kaja stb és várom a segélyt is. + Megyek ki külföldre melózni arra is vhogy megkell oldanom,mert a kiutazás is pénz.

Megkérdeztem mire kell... Azt mondta mindenre" kaja, mosószer, cigi..."

Ketten laknak bátyammal ő nem nagyon segít semmit sehogy .

Mondtam neki, hogy annyiban tudok segíteni, hogy bevásárolok ami kell,de cigit nem veszek.

Erre azt írta csak a pénz kéne... de akkor hagyjuk.

Bánt, mert mikor én voltam 3 éve szar helyzetbe h egy kanyim nem volt ( mezőre jártam gyümölcs fákat legelni) akkor lerázott h " neki sincs"

Pénzt nem akarok adni, mert tudom nem kajára menne el hanem italra meg cigire.

Mindig csak akkor keres ha kell valami egyébként is. Ezen kívül van 2 testvérem akikből egyel együtt lakik.

Érzelmileg elkezdett zsarolni, hogy hát a bérleti díjat is felemelték... ( Papírjuk 3 éve nincs róla,de a kauciót is én fizettem ki anno)

Valszeg azért emelték h az elmaradást így szedjék be. Vmi amúgysem stimmel mert ketten laknak 3 műszakba járnak és 35 e ft/ hó a villany az h látják e a számlát rejtély. Anno apámat is egyedül kellett temetnem, mert senkit nem érdekelt mert " nincs pénze" nekem ami volt félretéve épp h futotta , anyám meg azt mondta megy majd pirosba a temetésre ..

2023. jún. 1. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de gond van a toronyban, ha ez kérdés...
2023. jún. 1. 13:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem van gond vagy anyámra gondolsz?
2023. jún. 1. 14:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érti az első, hogy nálad van gond, ha egyáltalán felmerül, hogy kellett volna pénzt adnod.

Nagyon is jól tetted, hogy nem adtál!

2023. jún. 1. 14:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az első csupán azt akarta mondani, hogy hülye vagy ha adsz neki.

Amúgy meg, ha nincs semmilyen egészségügyi problémája akkor tudna jobb munkát is szerezni. Az se igaz hogy 35 ezer/hónál nem akad jobb. Pl gyárban vagy valahol. Csak akarat kérdése. Az meg hogy mire költi el az ő dolga. Ne légy ennyire naív és inkább törődj egy kicsit magaddal.

2023. jún. 1. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó vagyok. Ja csak hülye vagyok és félre értettem itt a dolgokat. Hogy a villany 35.. Áh. Akkor a munkával kapcsolatban hülyeséget beszéltem. Annyit akartam végülis kihozni a monológombol az előbb hogy minden ember eltudja tartani magát csak kell egy kis akarat.
2023. jún. 1. 14:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kellett volna adni?
2023. jún. 1. 14:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Mert gondolom elfogyott a pénze meg jött ezzel az " emeltêk a lakbért" nincs pénze... Meg tudja h én lassan megyek ki külföldre dolgozni aztán biztos azt hiszi milliomos vagyok.

Adtam volna így hogy megveszem a szükséges dolgokat de kiskorom óta így kezdte a bevásárló listát, hogy az első 3 dologba a cigi, bor benne volt... Mint most

2023. jún. 1. 14:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Te felajánlottad hogy bevásárolsz. Azt mondta akkor semmi. Nincs ezen mit problémázni.
2023. jún. 1. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj emiatt. Ha kaja kéne neki, akkor elfogadta volna a bevásárlást. Van akin nem lehet segíteni. Nem a te feladatod a eltartani egy egészséges és munkaképes szülőt/testvért.
2023. jún. 1. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem szabad neki pénzt adni.
2023. jún. 1. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!