Lányom elmúlt 30 éves,egyedül neveli a gyermekét akit az én meglátásom szerint bántalmaz(megveri és sértő dolgokat mond).Pszichológust és könyv olvasást ajánlottam már neki,de nem fogadta el a tanácsom.Mit tehetek,hogy védjem meg az unokám?
Gyámügynél jelentsd. Ehhez szakember kell. Te nem hiszem, hogy az van, nem lehet senkit sem küldeni pszichológushoz, aki nem tudja miben van.
Ők majd intézik.
Már bocs, de aki tényleg megveri a gyerekét, annak nem pszichológus meg ingyom-bingyom fejsimi kell, hanem börtön!
Borzasztó lehet látni, hogy a saját lányod ilyeneket művel, de gondolj az unokádra, hogy mennyit szenvedhet.
Jelentsd a gyámhivatalnál minél hamarabb.
ez borzaszto :(.
Hany eves a gyerek?
Jelentsd gyamugynel azonnal.
Van lehetoseg hogy magadhoz vedd a kicsit?
A pszihologus biztos jot tenne neki, de amig nem javul a lanyod az unokadnak egy biztonsagos hely kell!!
"akit az én meglátásom szerint bántalmaz"
A gyerek megerősíti, hogy verést kap?
Látható jeleket találsz rajta? Mennyi idős a gyerek?
Köszönöm a válaszokat.Utolsó 2 video beszélgetés alkalmával láttam,h megütötte.Mivel szóvá tettem azóta nem beszél velem.Nem veszi fel a telót nem nézi meg amit írtam.1000 km-re lakok.Féltem a kicsit is,hogy mi történhet ugyanakkor nem akarok a saját lányom szemében sem ellenség lenni
Segítség,h az én lakásomban laknak és az autóm használják(természetes)?Igen,közösfőzés-sütés, kirándulás, nyaralás az unokámmal évente több alkalommal
Elalvás előtti beszélgetésnél 1x mondta az akkor 5 éves gyermek akin látni nem lehet,hogy anyukája megverte.
6-os cicamica, a gyereket a kérdező felnőtt, önálló élettel rendelkező lánya vállalta. Rohadtul NEM, azaz NEM köteles egy percig sem bébicsőszködni a kérdező, pláne nem heti több napot, a saját szabadidejében. Mondjuk semmit se tudsz róla, de már fikázod, gratulálok.
Magadnak szülsz, nem anyádnak. Lehet kérni a segítséget, de ahogy te konkrétan elvárod, az hányadék. Az ilyenek nem érdemelnek meg semmit, csak a gyereket sajnálom, hogy egy ilyen önző perszóna hozta a világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!