A férjem a közös gyerekünkkel, nem úgy viselkedik, mint az első gyerekével?
Amikor az első gyereke kicsi volt, mindent csinált vele, vitte mindenhova, rengeteg képet rakott fel róla közösségi oldalakra, sok szelfi stb..
A mi közös babánkról csak úgy rakott fel képet, hogy már szóltam neki többször.. Amúgy minden másról posztol kb heti szinten.. Sok programra nem jön el velem, mert hogy ő már volt az előző gyerekével.. pl őt elvitte sétálni egyedül , a miénkkel sose volt.. gyereknapra se jött velem, babaúszásra sem.. Ha szólok neki, akkor kiakad.. Anyóstól is hallgatom, hogy mennyivel másabb volt a férjem régebben.
A gyerek anyjával nem voltak sokáig együtt. Jelenleg nincs jó kapcsolat közte és a gyerek között. Nem hiányzik neki a gyerek anyja sem. Nem miattam mentek szét.
Szereti nyilván a közös babánkat, de engem ilyen apróságok mégis zavarnak. Hiába mondom neki, ő nem látja ezt problémának. Jó a házasságunk, rengeteget dolgozik megértem ezt is, de nem értem miért más velünk. Amikor mások vannak nálunk, akkor folyton a baba van a kezében, máskor meg 2 perc alatt lerázza és átadja nekem.. Haza jön munkából este, és akkor is a telefont nyomkodja. A két gyerek között van majdnem 10 év.
32
A ferjed hazastarsi örökbefogadással orokbefogadhatja oket es onnantól o id teljes jogu szulojuk lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!