Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem a közös gyerekünkkel,...

A férjem a közös gyerekünkkel, nem úgy viselkedik, mint az első gyerekével?

Figyelt kérdés

Amikor az első gyereke kicsi volt, mindent csinált vele, vitte mindenhova, rengeteg képet rakott fel róla közösségi oldalakra, sok szelfi stb..

A mi közös babánkról csak úgy rakott fel képet, hogy már szóltam neki többször.. Amúgy minden másról posztol kb heti szinten.. Sok programra nem jön el velem, mert hogy ő már volt az előző gyerekével.. pl őt elvitte sétálni egyedül , a miénkkel sose volt.. gyereknapra se jött velem, babaúszásra sem.. Ha szólok neki, akkor kiakad.. Anyóstól is hallgatom, hogy mennyivel másabb volt a férjem régebben.

A gyerek anyjával nem voltak sokáig együtt. Jelenleg nincs jó kapcsolat közte és a gyerek között. Nem hiányzik neki a gyerek anyja sem. Nem miattam mentek szét.

Szereti nyilván a közös babánkat, de engem ilyen apróságok mégis zavarnak. Hiába mondom neki, ő nem látja ezt problémának. Jó a házasságunk, rengeteget dolgozik megértem ezt is, de nem értem miért más velünk. Amikor mások vannak nálunk, akkor folyton a baba van a kezében, máskor meg 2 perc alatt lerázza és átadja nekem.. Haza jön munkából este, és akkor is a telefont nyomkodja. A két gyerek között van majdnem 10 év.

2023. máj. 25. 21:55
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a házasságotok.
2023. máj. 29. 19:47
 32/33 anonim válasza:
0%
A gyermekeknek képzelt apa lent anyakönyveztetve jelenleg 10éve házasságban élek a férjemet miért nem jelőlhetem Gondviselőnek hiszen ő neveli ő foglalkozik a gyerekek amit apa fia szokták együt csinálni!Ebben esetleg tudna valaki segíteni számomra ojan furcsa hogy a férjem neveli a gyermekemet és sehol nem szerepelhet
szept. 1. 18:26
 33/33 anonim ***** válasza:

32

A ferjed hazastarsi örökbefogadással orokbefogadhatja oket es onnantól o id teljes jogu szulojuk lesz

szept. 1. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!