Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a szülei nem vettek részt az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Anyámat nem hívom emiatt apám se jön. Többieket még nem tudom visszamondják e, talán nem. Vőlegényemnek ott lesz mindenki. Nagyon nem így terveztem, amikor az esküvőmről álmodoztam, akkor még azt hittem, ott lesznek. Azóta történtek dolgok most lényegtelen hogy mi de anyámmal semmit nem kommunikálok és szimplán csak hülyeség lenne őt meghívni mert tuti elcseszné.

Akivel hasonló volt, milyen volt így a nagy nap? Apámat sajnálom csak hogy ő nem lesz, meg nem akarok mindenhonnan kérdéseket kapni a hiányuk miatt...

2023. máj. 22. 11:00
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanaz a véleményem mint a 21-esnek
2023. máj. 22. 21:13
 32/35 anonim ***** válasza:
60%

30, kivéve akkor ha elrontaná. Én sem hívnám meg így, főleg ha nem is jó a kapcsolatuk. Viszont az apját nem értem. Ennyire papucs hogy nem mer elmenni a felesége nélkül, mert akkor borul a bili. Tuti ez a helyzet és emiatt nem megy. Nem szeretek találgatni, de nem hiszem hogy más a szituáció.

Szép apuka mondhatom.

2023. máj. 22. 21:19
 33/35 anonim ***** válasza:
19%
32. Egy tisztességes keresztény családban ilyen helyzet nem állna fenn.
2023. máj. 22. 21:21
 34/35 anonim ***** válasza:
64%
2 tanú + fotós. Ebéd csókolom. Bőven jó volt.
2023. máj. 22. 22:34
 35/35 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, az nem opció, hogy odamentek az anyakönyvvezetőhöz hétköznap, ami nektek full ingyé' van, és rendeztek egy vacsit, ahová azt hívtok meg, akit akartok. De mindenki a saját rokonának a kajáztatását fizeti. Na?
2023. máj. 22. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!