Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a szülei nem vettek részt az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Anyámat nem hívom emiatt apám se jön. Többieket még nem tudom visszamondják e, talán nem. Vőlegényemnek ott lesz mindenki. Nagyon nem így terveztem, amikor az esküvőmről álmodoztam, akkor még azt hittem, ott lesznek. Azóta történtek dolgok most lényegtelen hogy mi de anyámmal semmit nem kommunikálok és szimplán csak hülyeség lenne őt meghívni mert tuti elcseszné.

Akivel hasonló volt, milyen volt így a nagy nap? Apámat sajnálom csak hogy ő nem lesz, meg nem akarok mindenhonnan kérdéseket kapni a hiányuk miatt...

2023. máj. 22. 11:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
5%
9, amiről te nem tudsz az nem is létezik. :)
2023. máj. 22. 12:23
 12/35 anonim ***** válasza:
38%

11!

Csak kombinált nulla tény alapján, kedves. Innen nézve a probléma lehet annyi is, hogy anyunak nem tetszik a vőlegény és ezt szóvá is tette.

2023. máj. 22. 12:25
 13/35 anonim ***** válasza:
4%
12, onnan nézve lehet, tanács esetleg a kérdezőnek?
2023. máj. 22. 12:34
 14/35 anonim ***** válasza:
17%
Van, de sok értelmét nem látom nagyobb esküvőnek, ha a szülők el sem jönnek.
2023. máj. 22. 12:40
 15/35 anonim ***** válasza:
62%

Nyugodtan leírhatnád noname, hogy mit követett el anyád, mert így nem lehet érdemben válaszolni.

Anno anyám pontról-pontra megmondta, hogy mik a súlyos jellembeli hibái a vőlegényemnek és ezen úgy összevesztünk, hogy nem volt ott az esküvőmön.

Nagyjából 2 év múlva el is váltunk azokért a dolgokért, amiket anyám előre elmondott.

Azt sem tudtam, hogy hogy kússzak-másszak a bocsánatáért.

Nem állítom, hogy nálatok is ez van, vagy így lesz, de ez is lehet egy opció.

Szóval, én nem tudok neked érdemben válaszolni!

2023. máj. 22. 12:48
 16/35 anonim ***** válasza:
12%

13!

2, 8, 9 - ez mind az én válaszom.

2023. máj. 22. 12:54
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Legalább nem kell a balhétol félnetek az esküvön.
2023. máj. 22. 13:00
 18/35 anonim ***** válasza:
14%
Vőlegényed hogy látja a helyzetet?
2023. máj. 22. 13:01
 19/35 anonim ***** válasza:
84%

Igen, én. Kéttanús esküvőnk volt. Utána megmutattuk anyukámnak az anyakönyvi kivonatot, nagyon örült neki. Ha visszamehetnék az időben, ma is ezt tenném.

N

2023. máj. 22. 13:20
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Igen!

És csodás volt így is!

2023. máj. 22. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!