Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a szülei nem vettek részt az esküvőjén?

Figyelt kérdés

Anyámat nem hívom emiatt apám se jön. Többieket még nem tudom visszamondják e, talán nem. Vőlegényemnek ott lesz mindenki. Nagyon nem így terveztem, amikor az esküvőmről álmodoztam, akkor még azt hittem, ott lesznek. Azóta történtek dolgok most lényegtelen hogy mi de anyámmal semmit nem kommunikálok és szimplán csak hülyeség lenne őt meghívni mert tuti elcseszné.

Akivel hasonló volt, milyen volt így a nagy nap? Apámat sajnálom csak hogy ő nem lesz, meg nem akarok mindenhonnan kérdéseket kapni a hiányuk miatt...

2023. máj. 22. 11:00
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%

Nekem. Minimálisan sem érdekelt, sem pedig a kérdések, amiket kaptam.

"Semmi közöd hozzá". Ennyi.

2023. máj. 22. 11:03
 2/35 anonim ***** válasza:
66%

Apám nam volt ott, akkor már 20 éve nem beszéltünk, marhára nem erdekelt.

Off

Ha anyad és apád együtt vannak, akkor kimondottan bunkóság csaka z egyiket meghívni és ilyenkor evidens, hogy a másik se megy. Gondolj mar bele, hogy te hogy reagálnál, ha valahova te lennél meghivva, a leendő férjed meg nem mehetne.

2023. máj. 22. 11:10
 3/35 A kérdező kommentje:
#2 Ha nem történt volna az ami akkor meghívnám, mint ahogy mindenki mást is úgy hívok, hogy ő, a párja meg a gyerekei.
2023. máj. 22. 11:15
 4/35 anonim ***** válasza:
66%
Értem, de ugye te is érted, hogy apadnak ez sértő és igaza van, bármi is történt, hogy q párja mellett áll.
2023. máj. 22. 11:22
 5/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mit tett és azt sem tudom mivel tudná úgy igazán elcseszni az esküvőt. De ha így érzel, akkor nélkülük lesz az esküvő. Az meg, hogy ki mit gondol, az legyen az ő baja.
2023. máj. 22. 11:31
 6/35 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem csináltok kéttanúsat? Így senkinek sem lenne sértő vagy kellemetlen.
2023. máj. 22. 11:52
 7/35 anonim ***** válasza:
34%

Ha meghozod a végleges(!) döntést, hívj fel minden meghívottat -ha már kivittétek a meghívókat-, hogy ez a helyzet, csak közölni szeretnéd, és lenne egy olyan kérésed, hogy az esküvőd, lakodalmad ne erről szóljon. Teljesen magánügynek tekinted, nem szeretnél róla beszélni.

Ha még ezután mentek meghívni, akkor ott mondd el ugyanezt. Anyád meg majd rendezi az ő részét, valószínűleg a tőle megszokott módon feketít téged. Az nem a te dolgod. Ha a későbbiekben ezzel nyúzna a rokonság, már lesz mire hivatkoznod, már az esküvőkor megmondtad, hogy teljesen magánügynek tekinted, most sem szeretnél erről beszélni. Aztán keverheti a kását ki-ki ízlése szerint. Bár ahogy még az anyádat sem tudtad elengedni, ez még nehezebb lesz. Pedig "csak" el kellene döntened.

2023. máj. 22. 11:57
 8/35 anonim ***** válasza:
94%

"Miért nem csináltok kéttanúsat? Így senkinek sem lenne sértő vagy kellemetlen."

Mert a vőlegény szeretné hogy ott legyen a csaladja

2023. máj. 22. 11:59
 9/35 anonim ***** válasza:
73%

"Anyád meg majd rendezi az ő részét, valószínűleg a tőle megszokott módon feketít téged"

Kombinalsz csak, a történetben szó nincs arról, miért nem beszélnek.

2023. máj. 22. 12:01
 10/35 anonim ***** válasza:
43%
Bárcsak egyikünk szülei se jöttek volna el...de nálunk az anyósék erőszakkal is jöttek és fenyegetőztek.
2023. máj. 22. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!