Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi a valószínűsége, hogy...

Mennyi a valószínűsége, hogy változott? 17/F

Figyelt kérdés
A szüleim még akkor elváltak, amikor 6 éves voltam. Pár nappal ezelőtt apám bejelentette, hogy szeretne velem találkozni, eddig pedig felém sem nézett. Állítólag megvan rá az oka és szeretné, ha meghallgatnám, de anyám egyáltalán nem akarja, hogy találkozzak vele. Mire kérdezem, hogy van-e valami ok, amiért ennyire ellenzi, mire mondja, hogy apám volt már börtönben (bár azt nem akarta elmondani miért, mert szerinte jobb, ha csak ennyit tudok),és nem lehet benne megbízni, biztos ugyanolyan, mint amilyen előtte is volt stb.
2023. máj. 20. 23:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Egy beszélgetést megér......de vigyázz ,légy résen .
2023. máj. 20. 23:42
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk ugyanez volt a helyzet, csam 3 éves koromban mentek szét, szóval akkoriból emlékem nem sok van.15 éves koromban úgy döntött hogy felszeretné velünk venni a kapcsolatot, kérdem én eddig hol volt 10 évig felénk se nézett, alapból nem voltam rá kiváncsi és jól is tettem.Halgass anyudra szerintem.Nem véletlenül mondja azt amit.
2023. máj. 20. 23:43
 3/25 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk is hasonló helyzet volt csak kicsit másképp.

Apukám nevelt 1,5 éves korom óta. Anyámról szó szerint semmit se tudtam. Végzős gimnazista voltam amikor felvette a kapcsolatot apuval, hogy szeretne megismerni engem. Én nehezen, de belementem a találkozásba. Azt azért hozzá kell tenni, ő nem volt börtönben. Viszont így is csak úgy mentem bele a találkozásba, hogy egy nyilvános helyen (kávézó) és 1-2 ismerős ott is volt csak arrébb ültek.

Azóta 26 éves vagyok, közbe beszélek vele. De hiába akarja nem tudja pótolni az éveket

2023. máj. 20. 23:55
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Finoman meg kell próbálni közeledni felé, aztán kiderül
2023. máj. 21. 01:18
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Az én apám is akkor került elő, amikor már majdnem felnőtt lettem, és közel voltam ahhoz, hogy pénzt keressek.

Én visszaírtam neki (a facebookon talált meg), hogy ha majd kifizeti anyámnak a tartásdíjat, amivel tartozik (mert 16,5 éven át nem fizetett egy fillért sem), plusz a kamatokat, akkor talán majd elgondolkodom, hogy szóbaálljak-e vele. Ő nem volt börtönben, de inkább dolgozott feketén, hogy ne kelljen fizetnie. Anyám éjjel-nappal dolgozott, és nagyon ki kellett számolnia minden hónapban, hogy mere futja. Most persze apám rádöbbent, hogy nem lesz nyugdíja a fekete munka miatt, és próbálja eljátszani a szánom-bánom előadást. Felőlem akár fel is akaszthatja magát.

2023. máj. 21. 02:52
 6/25 anonim ***** válasza:
71%

Ha anyád nem hajlandó többet elmondani, akkor majd az apád megteszi.

Irreleváns, változott-e, hiszen alig tudsz róla valamit.

2023. máj. 21. 06:31
 7/25 anonim ***** válasza:
55%
Egy talalkozast megér. Egyáltalán nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy az anyuka előadja
2023. máj. 21. 07:52
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

Én találkoznék vele. Talán magyarázatot adna, hogy eddig miért nem keresett.

Nyilván fenntartással kell kezelni a mondandóját.

2023. máj. 21. 08:09
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Abból sosincs baj ha egy másik szemszögből is látsz egy történetet.
2023. máj. 21. 08:13
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg anyudnak, hogy találkozol vele. Ha elmondja, miért volt pontosan börtönben, miért nem akarja hogy találkozz vele, és csak az igazat mondja el, akkor nem találkozol vele. De valójában neked kell érezni, ha rossz érzésed van ezzel kapcsolatban, semmiképp ne találkozz vele.
2023. máj. 21. 08:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!