Szerintetek mi lenne a legjobb döntés ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egy 21 éves srác vagyok, és már születésem óta anyámmal élek egy házban, viszont régebben gyerekként testileg és lelkileg is bántalmazva voltam anyám által többször is. Mostanában már nem, viszont gyakran félő, hogy esetleg ismét előfordul. Konkrétan félelemben kell élnem vele otthon. Gondolkoztam az elköltözésen, mert van hova mennem, viszont ezesetben anyám mindig visszafog, ha kell erőszakkal. Saját döntéseim soha nem lehetnek, mindig anyám irányít engem, mint egy bábut, amit madzagon rángatnak. A végső döntés amire jutottam a rendőrség, viszont nem vagyok biztos benne, ugyanis attól félek, hogy esetleg anyám a hazugságaival meggyőzné a rendőröket, hogy nem is mondok igazat, pedig de. Mi a véleményetek, mit kellene tennem?2023. máj. 20. 06:21
11/12 anonim válasza:
Miért bántalmazott gyerekként anyukád? Rossz voltál, és kaptál egy pofont? Ez még nem bántalmazás.
12/12 anonim válasza:
Most elgondolkodtam, vajon mit tudna mondani az anya a rendőröknek, amiért azok neki adnának igazat, és erőszakkal ott tartanák a lakásban a 21 éves felnőttet. Ha nem állsz gondnokság alatt, akkor költözöl el onnan, amikor akarsz. (Bár hozzáteszem, a járőröknek szereznél pár vidám percet - egy 21 éves férfi rendőrt hív, mert fél az anyjától.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!