Mit csinaljak ha ilyenek a szuleim?
Sziasztok
Ugy erzem hogy a szuleim nem szeretnek, es egyaltalan soha nem is szerettek, 10eves koromtol ugy kellett elnem hogy anyam apam alkoholistak voltak, a csaladi potlekot ami olyan 20ezer forint, azt is elittak, suliba sokszor nem mentem be mert nem volt mit ennem es szegyeltem, igy eltem 15eves koromig, most vagyok 17 2eve minden megvaltozott, elkoltoztunk es minden jo lett! de en nem birok tul lepni a multon, konkretan annyira faj hogy nem szerettek es meg most sem, hogy sirni tudnek, depresszios vagyok es ugy erzem, egy hiba vagyok a vilagba.
Vekony vagyok, a fogaim rosszul alnak, csunya vagyok, nem eppen ez az izmos fiu
Persze a szulim ezzekbol is viccet csinaltak, ugy becezgetnek hogy "kapafogu, nagy fogu" stb stb
Egy hete ossze vesztem apammal es azt mondta, koltozzek el ithonrol, mondtam hogy oke, mar nem erdekel, persze csak azt akartam megnezni hogy legalabb anyam bele szolna hogy ne menj az utcara vagy valami, persze erre anyam valasza hova mesz? A hid ala? Szevasz menjel, soha nem kaptam toluk szeretetet pedig csak arra vagytam, nem kell penz es iphone, nem kell semmi csak egy kis szeretet, erre vagyok mar 10eves koromtol, persze nem is almodok olyanrol hogy ki mondjak "Buszke vagyok rad vagy valami" csak hogy erezhessem hogy tenyleg fontos vagyok nekik, egyszer annyira felidegesitettek hogy megkerdeztem toluk h egyaltalan minek szultetek meg? Erre ok "Hat ezt ensem tudom" Van egy battyam na persze o, a legjobb a szemukbe a legerosebb es kb 100x megkaptam toluk hogy soha nem leszel olyan mint a battyad, persze ez semmi ahoz kepest amiket mondanak, elakarok koltozni de nem tudom mibol eljek, papom azt mondta valalja a gyamsagot, es oda koltozhetek hozza, de van egy baj, valamibol elnem is kell..
Mit csinaljak?
Kezdésnek olvasd el az Anya, apa, pia című könyvet. Aztán ha még suliba jársz használd ki az ottani ingyenes lehetőséget, keresd meg a suli pszichológusát, segíteni fog.
Tedd rendbe a lelkedet, a többi utána szépen rendeződni fog.
Mit tanulsz? Van már szakmád? Mit teszel meg azért, hogy kikerülj ebből a mérgező környezetből?
A tudás hatalom. Tanulj, tanulj, tanulj. Minimum egy-két nyelven beszélj, ami szakmát választasz, abban legyél nagyon jó, csakis így tudsz haladni és tenni saját magadért. Szedd össze magad és bizonyítsd be, hogy értékes ember vagy, nem egy semmirekellő, nyafogó kisfiú. Vékony vagy? Edzzél! Ki tart vissza? Minden nap sportolj, dolgozz a külsődön! Menj el fogorvoshoz, csináltasd meg a fogaid! Ha szorgalmas vagy és kitartó, lesz eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!