Miért csinálják velem ezt a szuleim?
Figyelt kérdés
Tini lany vagyok! Igazabol nem nagyon meselnek sokat, megprobalok mindent röviden, tavaly szilveszterkor sírtam, a szuleim miatt, es a szuleim miatt nem voltak barátaim, tavaly előtt szilveszterkor is veszekedtek velem, úgyszint karácsonykor , most szilveszterre és karácsonyra állítólag magyarba lesszunk, ök mennek ide oda bulikba meg jól erzik magukat, tőlem meg azt várják ell, hogy a hotelbe ahova megyunk, ott legyek majd, a 8/9 éves kislányokkal, azt "Legyek ell velük " minden szilveszterem karácsonyom eddig szar volt, itt németbe, de úgy tűnik magyarba se lessz másabb..2021. dec. 4. 22:20
1/21 A kérdező kommentje:
Mamám szerint már vagyok annyi idős hogy en is elmehetnék szuleimmel ilyen "buli helyekre" de anyumék nem visznek sehova.. es nem is akarnak, tudni kell anyukámrol hogy neki már 13 évesen volt baratja, bulikba szökött, most is képes mini szoknyákba járkálni, amit tini létemre meg ense húznák fell, de ez most lenyegtelen is, ő élete nem az enyém, semmi közöm.. de akkor is.
2021. dec. 4. 22:24
2/21 A kérdező kommentje:
Magamnak való lány vagyok, nem pasizok semmi ilyen, de velem akkor is ilyenek, nekem is egyszer full jó lenne kicsit "bulizni" legalabb szilveszterkor de egyszerűen sose tudok.. vagy anyumék piszkálnak, mert unatkoznak, vagy ők buliznak, táncolnak, ez,az én meg tini létemre legyek ell a 8 éves kis lányokkal, egy hotelbe.
2021. dec. 4. 22:26
3/21 A kérdező kommentje:
Holott anyukám, ennyi idősen szilveszterkor már a bulikba volt, pasizott ivott meg isten tudja. Nem kértem tőlük soha semmi olyat, de emberek.. azert szilveszterkor hogy varhatjak ell hogy otthon üljek a 8 éves kislányokkal?
2021. dec. 4. 22:29
4/21 anonim válasza:
Attól függ, nálad mit jelent a tini? Csak mert én már 11-12 évesen azt mondtam magamra. Ha ennyi vagy, vagy e körül, akkor valóban nem kéne még buliznod. Ha már mondjuk vagy 16-17 éves, akkor már megértem hogy bánt a dolog.
5/21 anonim válasza:
Pont attól akar megvédeni, hogy ne legyél olyan mint ő, mert felnőtt fejjel belátta, hogy rossz. Az viszont nem jó, hogy nem bízik benned. Hány éves vagy? Mert ha 18 vagy már, akkor elmehetsz minden további nélkül.
6/21 A kérdező kommentje:
4. Tobb vágyok mint 13 az a lényeg (:
2021. dec. 4. 22:33
7/21 A kérdező kommentje:
18 még nem vagyok, de én nem egyedul mennék, hanem velük a szuleimmel, es csak szilveszterkor. Mi történhetne velem? Hiszen ott lennék velük egész végig..
2021. dec. 4. 22:34
8/21 A kérdező kommentje:
6. Vagyok*
2021. dec. 4. 22:35
9/21 anonim válasza:
De mért nem mered leírni? Az írás alapján nem úgy tűnik mint aki elmúlt 13...
10/21 A kérdező kommentje:
Tudjak hogy milyen lány vagyok, nem alkoholizálok, még neten se irkalok egy fiúval sem, akkor élőben mégjobban nem. Hidjétek ell ha neki ezt mondták volna a szulei, amit ő most nekem, ő tuti ki szökött volna az ablakon vagy isten tudja , de ő nem ült otthon, pláne nem szilveszterkor, 8 évesekkel.
2021. dec. 4. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!