Miért csinálják velem ezt a szuleim?
Figyelt kérdés
Tini lany vagyok! Igazabol nem nagyon meselnek sokat, megprobalok mindent röviden, tavaly szilveszterkor sírtam, a szuleim miatt, es a szuleim miatt nem voltak barátaim, tavaly előtt szilveszterkor is veszekedtek velem, úgyszint karácsonykor , most szilveszterre és karácsonyra állítólag magyarba lesszunk, ök mennek ide oda bulikba meg jól erzik magukat, tőlem meg azt várják ell, hogy a hotelbe ahova megyunk, ott legyek majd, a 8/9 éves kislányokkal, azt "Legyek ell velük " minden szilveszterem karácsonyom eddig szar volt, itt németbe, de úgy tűnik magyarba se lessz másabb..2021. dec. 4. 22:20
11/21 A kérdező kommentje:
9. Oke lehet nem tudok annyira helyesen írni, vagy fogalmazni vagy isten tudja, csak nem valami sokat tanultam Magyarországon, mint sokan mások.
2021. dec. 4. 22:37
12/21 anonim válasza:
Ahogy te sem akarsz a 8 éves kislányokkal "bulizni", úgy a szüleid sem akarnak egy tizenévessel. Esetleg arra nem gondoltál, hogy olyan helyre mennek, ahova 18 alattiakat be sem engednek? Márpedig a legtöbb hely ilyen.
13/21 A kérdező kommentje:
Ha ilyen kicsi lennék, else várhatnám hogy bulikázak velük, pláne nem ebbe a mai világba, de nem, nem vagyok se 13,és 12 se,
2021. dec. 4. 22:40
14/21 A kérdező kommentje:
12. Ezzel most azt írtad, hogy akkor várjám meg azt amig 18 éves nem leszek, és akkor majd uttána menjek bárhová is, mert a szuleimnek nincsen kedve velem bulizni? És nem, nem olyan "bulikba" mennek, ahol 18 allatiak be se mehetnek, mivel ilyen "falukba" vannak ezek a "bulik"
2021. dec. 4. 22:42
15/21 anonim válasza:
14
Ha olyan szülőkkel áldott meg az ég, mint az enyémek, akkor még 30 évesen is bele fognak szólni. :)
16/21 A kérdező kommentje:
Azt még nagyon is meg értettem hogy 18 évesen lehet elsőnek barátom, full igazuk van ebbe, allá írom, de emberek.. csak egy szilveszteri "bulirol" lenne szó, es ell várják hogy otthon üljek a 8 éves kislányokkal, úgy hogy ők biztos nem tudtak volna ennyi idősen otthon ülni, foleg nem 8 éves kislányokkal.
2021. dec. 4. 22:45
17/21 anonim válasza:
Azok a 8 évesek lehet jobb bulit tolnak, mint a szüleid! :D Ne akadj ki, oldd meg! Csinálj te bulit a csajokkal! :)
18/21 A kérdező kommentje:
17. Kérlek Szépen! Ezt légyszíves engedd ell, nem tudom hány évesnek tippelsz de nem vagyok 12 éves kislány,aki babázik meg az a buli hovy be rakjuk a "Barbi zenét" könyörgöm azert ezt nem varhatja ell senki.
2021. dec. 4. 22:54
19/21 A kérdező kommentje:
Hogy*
2021. dec. 4. 22:55
20/21 anonim válasza:
Am.. én eddig nem írtam! Amúgy nem tudom mit vagy így kiakadva. Én olyan technot vittem a sulis osztály bulikra, hogy az összes fiatal tanár nálunk bulizott! :D De gyíkoskodjál még itt olyanokról, akiket nem is ismersz! Biztos sajnál majd valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!