Szülők vagy külföld?
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Arról van szó hogy én egy kis faluban élek ahol sok a roma ugyebár, és nekem az a tervem a jövőre nézve hogy majd ki megyek a párommal külföldre élni mert Magyarország egyre rosszabb, viszont a szüleim nagyon nem akarják hogy elmenjek mert akkor itt marad a ház amiért apám megdolgozott és ugye a szüleim is egyedül, akik majd látni szeretnék az unokáikat. 10.-ikes leszek most, turisztikai szakon, miután elvégeztem a sulit utána akarok, szóval van jövőm kint, de itt a lehetőségek csak Szolnok vagy Cegléd. Nagyon szeretem a párom és vele szeretnék lenni de nem akarok a szüleimnek csalódást okozni és eladni a házat/nem eladni és hogy a cigányok lerombolják.
Szóval össze foglalva kimegyek de a szüleim csalódottak lesznek és a háznak annyi miután meghaltak, vagy itt maradok de nem látom a párom vagy 5 évig (ő kb addig akár kint lenni de lehet tovább)
Világot akarok látni és kalandozni:(
Köszönöm mindenkitől a válaszokat!
Még nem nyelvizsgáztam viszont tervezek. Nem mennék ki úgy hogy nemtudok angolul viszont szerencsére eléggé jól megy.
Nem mondtam viszont hogy a szüleimet hagynám, természetesen gyakran meglátogatnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!