Szülők vagy külföld?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Arról van szó hogy én egy kis faluban élek ahol sok a roma ugyebár, és nekem az a tervem a jövőre nézve hogy majd ki megyek a párommal külföldre élni mert Magyarország egyre rosszabb, viszont a szüleim nagyon nem akarják hogy elmenjek mert akkor itt marad a ház amiért apám megdolgozott és ugye a szüleim is egyedül, akik majd látni szeretnék az unokáikat. 10.-ikes leszek most, turisztikai szakon, miután elvégeztem a sulit utána akarok, szóval van jövőm kint, de itt a lehetőségek csak Szolnok vagy Cegléd. Nagyon szeretem a párom és vele szeretnék lenni de nem akarok a szüleimnek csalódást okozni és eladni a házat/nem eladni és hogy a cigányok lerombolják.

Szóval össze foglalva kimegyek de a szüleim csalódottak lesznek és a háznak annyi miután meghaltak, vagy itt maradok de nem látom a párom vagy 5 évig (ő kb addig akár kint lenni de lehet tovább)

Világot akarok látni és kalandozni:(

2023. máj. 19. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Azt hittem 30 körül vagy, de kb. csak 15 :) Előbb érettségizz le, tanulj tovább és utána menj ki.
2023. máj. 20. 00:44
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is ezzel jöttek, én meg megmondtam nekik, hogy egy évet nem vagyok hajlandó tovább ott élni, ahol felnőttem.

Volt diplomám, nyelvvizsga, megpályáztam több külföldi állást és léptem, amint lehetett.

Ha rajtuk múlna, még 50 évesen is az Isten háta mögött élnék - hálátlan szmét vagyok, amiért merészelem a saját életemet élni.

Nekem így is jó, úgysem szeretek sokat utazgatni, szóval nem látnak túl sűrűn, köszönjék maguknak.

2023. máj. 20. 08:52
 13/24 anonim ***** válasza:
54%
Nekem haverom elvégezte a középsulit és kiment nyelvvizsga nélkül, nagyon gyenge angol nyelvtudással hollandiába, és mindent eltudott intézni, még mindig kint van és élvezi. A lényeg, hogy meggyőző legyél, többi már részletkérdés, ha B2 szinten tudsz beszélni akkor meg arany életed lesz.
2023. máj. 20. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:
25%

Hát némely komment olvasgatása után én azt ajánlom, hogy az ember ne legyen szülő, mert hálátlan egy feladat a mai hálátlan gyerekeket elnézve.

A szülő mindenét feláldozza, de a saját gyereke meg arra sem képes, hogy legalább néha meglátogassa.

Így van, köszönjék maguknak..., hogy naivak voltak és elhitték, hogy idősebb korukra lesz valaki, aki majd néha rájuk nyitja az ajtót.

Az ember jobban jár egy idősgondozóval, mint egy saját gyerekkel.

Kevesebb pénz, és nem is üti szíven az embert.

:(

2023. máj. 20. 15:54
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
14: na, az ilyen mártír szülőktől nem véletlen menekül egyre több fiatal... Honnan szalajtottak? Valahonnan a múlt század első feléből, amikor a legtöbb embernek az volt a normális, hogy azért vállalnak akár 10 gyereket családonként, hogy legyen aki a földeken dolgozzon és gondozza a szülőt, mert nyista eü és szoc.háló, még annyi sem, mint ma van?
2023. máj. 20. 22:23
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
15-ös: hát nem tudom, hogy téged meg egyeseket itt honnan, de nekem az a normális, hogy szeretem a szüleimet...
2023. máj. 20. 23:57
 17/24 anonim ***** válasza:

A mártírság meg az, hogy szeretsz valakit, 2 külön dolog...

Meg a kérdező nem azt írta, hogy soha többet nem néz a szülei felé, meg itt ez fel sem merült... Mert ha te nem mész külföldre, úgy, hogy te szeretnél, mert jaj, anyucikáék miccónak, akkor nem nőttél fel pszichésen...

2023. máj. 21. 00:17
 18/24 anonim ***** válasza:

"A mártírság meg az, hogy szeretsz valakit, 2 külön dolog..."

Így van!

Ezért sem világos, hogy a 15-ös miféle mártírságról írt.

Mert egy szülőnek igenis fáj az, ha többet nem látja a gyerekét meg az unokáját és ennyi erővel tényleg jobb nem szülni, ha úgyis xarik rá a gyereke.

2023. máj. 21. 00:25
 19/24 anonim ***** válasza:
53%
18-as: aki csak ösztönösen viszi tovább a szar mintát, az tényleg ne is szüljön...
2023. máj. 21. 01:30
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén 17 éves koromban jöttem ki külföldre, anyukám biztatott nem visszatartott.Élj úgy ahogyan te szeretnél,hidd el hogy sokkal jobb jövő és élet vár rád külföldön.11 év tapasztalat után mondom.
2023. máj. 21. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!