Öngyilkosság ellen a legjobb módszer szerintem hogy "Ne legyél öngyilkos hanem élvezd a szenvedést" Vélemény erről?
Én ezt saját magamnak mondogatom,különben már régen öngyilkos lettem volna.Engem is sokat baszogattak,megaláztak suliban, munkahelyen, a diplomámmal nem tudtam elhelyezkedni, gyári fizikai munkás vagyok és az is maradok egész életemben.
Mikor eszembe jutnak a negatív életesemények,mindig ezt mondom magamnak és legalább így életben maradok.
Egyébként a szenvedések közepette néha jó dolgok is vannak.
Szóval ezt egyáltalán nem beszólásnak szántam, hanem az öngyilkosság elkövetése ellen.Mit lehet tenni ha a szenvedés nem múlik?Dacolni kell a szenvedéssel, hogy csak azért se fogjon ki rajtunk, hanem "élvezzük" és ezáltal bizonyos mértékben úgy is mondhatjuk hogy legyőzzük.
És közben néha jó dolgok is vannak, a szenvedés is néha szünetel.
Idézőjelbe raktam. Nyílván nem lehet a szó szoros értelmében élvezni a szenvedést, hanem kínomban megpróbálok úgy hozzáállni hogy "élvezem"
Ez a módszer szerintem lelki szenvedésekre jó(baszogatás,megalázás...),fizikai szenvedések esetén fájdalomcsillapító kell, vagy ha az se nagyon segít, akkor tényleg öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!