Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha az anyámnak...

Mit csináljak ha az anyámnak büdös a szája?

Figyelt kérdés

67 eves egyszeruen nem mossa meg a fogait. Gondoltam hogy megkonnyitsem a dolgat vasaroltam neki egy szonikus (ultrahangos) fogkefet de az is egy hete csak all a fiokban ki sem bontotta kb.

En mar nem tudom mit csinaljak.

Mondjam meg neki hogy "budos a szad" de az en anyam olyan hogy ezen egy eletre megsertodik meg hozzám is vág valamit. Ha meg ugy mondom neki hogy kellemetlen szagú az lesz a valasz hogy ugyan az ove biztos nem meg miert mondok ilyet h budos.

Hogy lehet ezt sertodes nelkul kozolni + hogy lehet az ember ilyen igenytelen hogy nem mossa meg a fogát nem hogy minden nap de hetente egyszer sem ha meg veszel neki egy eszkozt hozza kb ki sem bontja.... En mar teljesen tanacstalan vagyok.

2023. máj. 15. 13:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
37%

Lehet jelentkezni privátban a lecseszésért aki lepontozott!!

Leírom a választ tök normálisan erre lepontoznak.

2023. máj. 16. 15:25
 32/34 anonim ***** válasza:
74%

Akkor töröld baszki a kérdést.

Úgy sem vagy megelégedve egyetlen egy válasszal sem.

2023. máj. 16. 15:57
 33/34 anonim ***** válasza:
28%

32 én leírtam,hogy nem normális aki nem mos fogat erre le lettem pontozva.

Respect 31

2023. máj. 16. 16:01
 34/34 anonim ***** válasza:
22%
34-es: például egyes természeti népeknél soha nem mosnak fogat, hanem más módon tartják egészségesen és gyönyörű hófehéren a fogaikat, szóval kissé túlzás azt állítani, hogy aki nem mos fogat, az nem normális...
2023. máj. 16. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!