Mit csináljak ha az anyámnak büdös a szája?
67 eves egyszeruen nem mossa meg a fogait. Gondoltam hogy megkonnyitsem a dolgat vasaroltam neki egy szonikus (ultrahangos) fogkefet de az is egy hete csak all a fiokban ki sem bontotta kb.
En mar nem tudom mit csinaljak.
Mondjam meg neki hogy "budos a szad" de az en anyam olyan hogy ezen egy eletre megsertodik meg hozzám is vág valamit. Ha meg ugy mondom neki hogy kellemetlen szagú az lesz a valasz hogy ugyan az ove biztos nem meg miert mondok ilyet h budos.
Hogy lehet ezt sertodes nelkul kozolni + hogy lehet az ember ilyen igenytelen hogy nem mossa meg a fogát nem hogy minden nap de hetente egyszer sem ha meg veszel neki egy eszkozt hozza kb ki sem bontja.... En mar teljesen tanacstalan vagyok.
Azért van itt egy szint, a válaszolókból kiindulva... :D
Nehogy már azt vonjuk kétségbe, hogy kell-e a fogmosás, meg hogy mi baja a kérdezőnek ezzel. Az én fejem is égne, ha anyám büdös szájjal járkálna mindenhová.
Kereken megmondanám neki: anya, büdös a szád.
Ha valamit hozzám akarna vágni az anyám, tegye nyugodtan, de én visszavágnám mellé (nem konkrétan neki, csak az ő térfelére).
"Ugy latom itt nem csak anyammal nagy a baj___"
Igen, azt mi is látjuk.
Fogkefe reklám? 😃
Spar 20%-os kupon nem érvényes rá véletlenül?
Nem csak a fogmosás hiánya miatt lehet rossz lehelet. Ha valamilyen fogbetegség miatt úgy a fogászat lesz a megoldás, persze a fogmosás mellett.
Talán érzékeny a foga ezért hanyagolja fogmosást, akkor erre megfelelő fogkrém is kellene. Ha nem lenne már az ultrahangos fogkefe, úgy puha sörtéjű fogkefe.
A szájvíz is segíthet, az nem fájdalmas és hamarabb megvan, ha épp lusta fogat mosni. Egy fogorvos a fentieknél bizonyára hasznosabb válaszokat adna.
A büdös a szád helyett lehet kulturáltabban is közölni: "Anya, kicsit rossz a leheleted. Nincs baj a fogaiddal?"
Én írtam a fogkefe reklámot. Azért jutott eszembe, mert ultrahangos fogkefét emlegetsz, ilyenről pl. nem is hallottam.
Biztos vagyok benne, hogy van aki úgy tesz fel itt kérdést, hogy aztán nekiálljanak kérdezgetni, hogy váó, hol lehet ilyet kapni?
Gyomor gondok is okozhatják amúgy. Vagy rossz fogak. De az is lehet, hogy elég lenne több folyadékot innia.
Már megint te vagy az Botond?
Uhh, mindjárt el leszek küldve a pibe… :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!