Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért nem értik meg...

Szüleim miért nem értik meg nem szeretném tartani velük a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elég nehéz volt az életem és részben ez a szüleimnek köszönhető. Sosem éreztem ,hogy otthon szeretnek anyám nagyon beteg volt (rákos) apám pedig kapott egy agyvérzést engem pedig kiemeltek a családból mondván nem tudják teljesíteni a szülői kötelezettségüket.

Bekerültem egy lakásotthonba 13 éves voltam de ekkor nem hibáztattam még a szüleim mert tudtam tényleg betegek.

Ott a "nevelők" nem valami szépen bántak velünk és az egyik nevelő fia rendszeresen bántalmazott minden féle téren.

Sokszor az iskolából engedték ő vigyen "haza" kocsival és minden alkalmat kihasználva nem az anyjához hanem hozzám járt be az otthonba.

Mikor elmondtam, hogy bántalmaz nem hittek nekem sem a nevelők, sem a szüleim. Elhitette a családommal az otthon, hogy én "szerelmes" vagyok a nevelőm fiába és ezért hazudok.

Volt egy pont amikor nem bírtam már tovább és öngyilkos akartam lenni ekkor átkerültem egy másik otthonba de akkora már többször megerőszakolt a nevelőm felnőtt fia.

Amikor másik otthonba kerültem sokkal jobb volt, ott már hittek nekem és mindenben segítettek volt egy nevelőm akit anyámnak tekintettem amikor kikerültem az otthonból is vele éltem ő tényleg jó ember volt. Nem tartom a szüleimmel a kapcsolatot nemis bántom őket de nem akarom mostmár, hogy az életem része legyenek. Viszont ők folyamatosan zaklatnak, hogy bélküljünk ki. Nem szeretnék velük mert úgy érzem most jó az életem és feleslegesen nem szeretném, hogy sebeket tépjenek fel.

2023. máj. 14. 14:10
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20

Örülök neki, hogy te letudtad rendezni sajnos nekem ahogy itt írták nem marad más csak a feljelentés egyszerűen már nem bírom, ha tehetném elköltöznèk, hogy megint ne tudják hol élek de nem tehetem.

2023. máj. 15. 15:24
 22/28 anonim ***** válasza:
40%
Külföldön esetleg valami szállást biztosító melóban gondolkodtál? Levelezőn is lehet tanulni és ha nem 1.1 az átlagod, a távoktatást is el lehet intézni, és akkor csak vizsgázni kellene haza menned.
2023. máj. 15. 16:22
 23/28 A kérdező kommentje:

22

Ezt biztos ide akartad írni?

Nem tanulok dolgozom és nemrég vettem egy saját házat így ezért nem szeretnék onnan egyből elköltözni.

2023. máj. 15. 16:30
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Akkor én kérek elnézést!

Ááá, értem. Ha itt már saját ház is játszik, akkor tényleg csak a távolsági végzés marad, ha tudják, hol laksz és teszem azt, még meg is látogattak párszor.

2023. máj. 15. 19:21
 25/28 A kérdező kommentje:

24

Sajnos tegnap este is itt voltak ki kellett hívni a rendőrséget mert nem akartak elmenni.

Tényleg csak az lesz a megoldás hogy komolyabban fellépek ez ellen.

2023. máj. 16. 11:22
 26/28 anonim ***** válasza:
81%
Csak úgy hívás és előre szólás nélkül betoppannak? Muszáj beengedned őket?
2023. máj. 16. 15:31
 27/28 A kérdező kommentje:

26

Nem szólnak én pedig eddig még soha nem engedtem be őket, de amikor már 2 órája ordibálnak a kapumban dühítő.

Kértem menjenek el de nem akartak így kihívtam a rendőrséget.

2023. máj. 16. 15:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Békén hagynak végre a szüleid?
2023. jún. 22. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!