Szüleim miért nem értik meg nem szeretném tartani velük a kapcsolatot?
Elég nehéz volt az életem és részben ez a szüleimnek köszönhető. Sosem éreztem ,hogy otthon szeretnek anyám nagyon beteg volt (rákos) apám pedig kapott egy agyvérzést engem pedig kiemeltek a családból mondván nem tudják teljesíteni a szülői kötelezettségüket.
Bekerültem egy lakásotthonba 13 éves voltam de ekkor nem hibáztattam még a szüleim mert tudtam tényleg betegek.
Ott a "nevelők" nem valami szépen bántak velünk és az egyik nevelő fia rendszeresen bántalmazott minden féle téren.
Sokszor az iskolából engedték ő vigyen "haza" kocsival és minden alkalmat kihasználva nem az anyjához hanem hozzám járt be az otthonba.
Mikor elmondtam, hogy bántalmaz nem hittek nekem sem a nevelők, sem a szüleim. Elhitette a családommal az otthon, hogy én "szerelmes" vagyok a nevelőm fiába és ezért hazudok.
Volt egy pont amikor nem bírtam már tovább és öngyilkos akartam lenni ekkor átkerültem egy másik otthonba de akkora már többször megerőszakolt a nevelőm felnőtt fia.
Amikor másik otthonba kerültem sokkal jobb volt, ott már hittek nekem és mindenben segítettek volt egy nevelőm akit anyámnak tekintettem amikor kikerültem az otthonból is vele éltem ő tényleg jó ember volt. Nem tartom a szüleimmel a kapcsolatot nemis bántom őket de nem akarom mostmár, hogy az életem része legyenek. Viszont ők folyamatosan zaklatnak, hogy bélküljünk ki. Nem szeretnék velük mert úgy érzem most jó az életem és feleslegesen nem szeretném, hogy sebeket tépjenek fel.
11
Egy lakásotthonban éltem gyerekként ott szexuálisan, lelkileg és testileg is bántalmazott a nevelőm felnőtt fia.
13 éves voltam hidd el védtem magam amennyire tudtam, kértem segítséget de nem kaptam.
Azután kaptam segítséget miután véget akartam vetni az életemnek de az már egy másik lakásotthonban volt. 18 éves koromig ott is éltem.
11, ritka ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy egy nevelőotthonban egy 13 éves kislány szavára bárki is ad.
Tessék, itt egy friss videó egy nevelőotthonban abuzált tiniről.
https://www.youtube.com/watch?v=x-rcK6k4FNk
Kérdező, te ne nézd meg!!
13
Semmiben sem segítettek.
Könyörögtem nekik, hogy segítsenek mert bàntanak de azt mondtàk hazudok.
Nem nekem a nevelőimnek hittek.
14
Nem nézem inkább.
Köszönöm, hogy szóltál előre.
Kérdező, sajnálom, hogy neked mindezen keresztül kellett menned! Amit külön becsülök benned, hogy nem ragaszkodsz a vérszerinti szüleidhez, akik kb. le se tojtak, ameddig nem rendeződtek a soraid. Tudod te, hogy ez milyen nagy szó ez úgy, hogy még most is rengeteg ember képes a szarhoz foggal-körömmel ragaszkodni? Még úgyis, hogy maximum akkor nem találkozol semmilyen formában pszichológiával, ha mélyszegény vagy, vagy tudatos luditta, aki elvből nem használ se netet, meg nem néz tévét. Vagyis 10-ből 7 magyarhoz biztosan eljut, ha figyelembe vesszük, a mélyszegény statisztikát is.
Minden esetre gratulálok, hogy amit lehet, kihoztál a helyzetedből és további sok sikert!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: azért nem fogják fel, mert önreflexió nélküli, szar állapotban lévő bántalmazó gyökerek, mint a legtöbb magyar szülő. Sajnos régen sem volt másképp, csak te voltál a szemét, ha merted minősíteni a saját szülődet és emiatt sokan szégyelltek ezekről beszélni.
Mondjuk én ezt le tudtam rendezni két mondatban, amikor besokalltam.
Nem bunkón, de épp elég határozottan ahhoz, hogy ne is akarjanak keresni többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!