Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted is szólni kellet...

Szerinted is szólni kellet volna anyumnak nekem??

Figyelt kérdés
4-en élünk együtt. anyám, mama, papa, én.. nagymamámat én szoktam ellátni ha rosszul van, mivel gyógyszerész vagyok, ismerem az összes gyógyszerét! nagyon fulladt anyum meg papa elmondása szerint. mivel szívkoszorúér katéterézes előtt áll. kiderült ulrahang alapján hogy szegmentális falmozgászavara van, ami szívkoszorúér szűkületre utal!.... Nos éjjel 2 óra hosszát nyomta a mellkasát neki, és nagyon rosszul volt. anyumra meg papara megharagudtam mert ilyen bajban nem költöttek fel, hanem aztmondták:"jól aludtam" nem zavartak .. sztem felkellet volna hogy keltsenek... megha 30 percnél tovább szorít a mellkasa akkor mentöt kell hivni. de ezek akarmi van sosem hivnak mentöt mik ezek öngyogyitok..
2023. máj. 13. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Te gyógyszerész?
2023. máj. 13. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ezen most szerencsésen túl vagytok. De mondd meg mindenkinek, hogy bármikor szóljanak neked vagy keltsenek fel, vagy ha nem vagy a közelben, hívjanak mentőt, mert ez életveszély is lehet.
2023. máj. 13. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert a webdoktoron elolvastál 3 leírást, még nem vagy gyógyszerész. 12 évesen amúgy is furcsa lenne...
2023. máj. 13. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
biztos nem vagy gyógyszerész...
2023. máj. 13. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Azert gyogyszeresz, mert ismeri a gyogyszereit. Hat nem ertitek? 🤣🤣
2023. máj. 13. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Talán csak ők tudják, hogy a mamád már szeretne inkább távozni, mert így csak szenvedés neki az élet. Gyerekkoromban a nagypapám volt gyógyíthatatlan rákos beteg, minden nap némán könyörgött magában, hogy másnapra legyen vége a fájdalomnak. De ugye az eutanázia illegális. Lehet, hogy csak meg akarják neki könnyíteni a saját döntését, és nem visszakényszeríteni gyógyszerekkel a szenvedésbe. Beszélgess velük erről inkább. És a mamáddal is az életminőségéről.
2023. máj. 13. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Nagymamád joga eldönteni, hogy akar-e ilyen esetben mentőt hívni.
2023. máj. 13. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért is kellett volna? Olvasottak alapján érthető hogy nem szólt.
2023. máj. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!