Egy mérgező családból hogy lehet hogy tudtatok kiszabadulni?
#10 ide tudtál írni hülyeségeket, tehát van interneted. Akkor interneten keresel kiadó lakást, telefonon lebeszéled x időpontra odamész, megnézed, ha megfelel kiveszed.... ennyire egyszerű.
Fogadjunk nő vagy egy hasonló anyukával. Apa erős jellem, aki mindig megmondta mit és hogyan kell csinálni. Vagy pont fordítva egy anyám asszony katonája vagy...
"Fogadjunk nő vagy egy hasonló anyukával."
Ilyenek fiúk szoktak lennei, nem nők.
"de az azonnal költözhető dolog nem rossz ötlet"
Sok albérlet azonnal költözhető.
Okostelod legyen meg mobilneted!!!
Utkozben nezel kiado szobat.
Bp-en vannak honapokra kiado szobaj is a belvarosban. Ha van penzed,megkapod akulcsot szerzodest azonnal. Ha nem ingatlanugynoksegen keresztul,hanem tulajtol berled.
20 évesen elmentem titokban dolgozni (ők azt hitték, az egyetemen vagyok - okkal hazudtam), gyűjtöttem külön számlára pénzt, és amint összejött elég, meg a munkám is stabil volt, összecuccoltam egy bőröndbe meg egy hátizsákba és társbérletbe mentem két másik csajhoz.
Egy szobám volt, és néha egy héten át csak párizsis zsemlét ettem, mert nem maradt pénzem, de pont nem érdekelt. Bármi jobb volt annál, mint ahonnan eljöttem végre.
Nem volt egyszerű, sőt, de maximálisan megérte :)
Kicsit sokat bénázol szerintem is, de leírom a saját példám.
Középiskolába vonattal jártam a közeli városba (majdnem 40 km), utána ott találtam munkahelyet. Egy idő után azonban már nem tűrtem tovább a fater összeférhetetlen hülyeségeit, kerestem egy albérleti szobát a városban. Tehát itt volt egy ilyen átmeneti lehetőség, sőt eleinte még hétvégén is hazajártam mosni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!