Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy mérgező családból hogy...

Egy mérgező családból hogy lehet hogy tudtatok kiszabadulni?

Figyelt kérdés
Pénzem lenne hogy elköltözhessek de sajnos kb úgy élek a családom miatt mint ha kalitkába lennék zárva szóval hiába van pénzem kiadó szobára vagy lakásra vagy albérletbe azt se tudok intézni meg egy eldugott vidéken élek.mit tennétek a helyében? Sajnos már megfulladok itthon,muszály lesz le lépnem itthonról. tud valaki értelmes tanácsot adni?
2023. máj. 10. 12:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Költözz városba, ha pénzed engedi, ott lesz albi, és jo esélylel munkalehetöség is.
2023. máj. 10. 12:28
 2/30 anonim válasza:
88%
"eldugott vidéken élek"..én más országból költöztem ide,több 100km-t utazva,2 bőrönddel kezdtem új életet egyedül,18 évesen.Menni fog,csak indulj el😊
2023. máj. 10. 12:37
 3/30 A kérdező kommentje:
2es de hova mentél, albérletbe vagy hova?
2023. máj. 10. 12:38
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
nagykoru vagy? van szakmad? elfogod magad tudni tartani? akkor menjel..nem ertem mi tart vissza. oda amit ki tudsz fizetni...ha van penzed lakasra vegyel lakast ha nincs berelj szobat. itt kezdodik az egesz hogy a lehetosegeidnhez megfelelo opciot valasztasz
2023. máj. 10. 12:42
 5/30 anonim ***** válasza:
79%
2 szatyorral indultam nőként, egyedül, albérletbe 24 évesen. Az első magas fizetésemből. Mert akkor dupláztak. A duplázás pont elég volt ahhoz, hogy akkoriban egy lakást tudtam bérelni belőle. A kaució viszont az utsó fillérig elvitte az összes pénzemet. Igy volt, hogy akkor pár napig szó szerint nem tudtam enni. Mikor is valaki észrevette, hogy ki kellett jönnöm mikor vele bementem egy ABC-be, mert a gyomrom olyan hangos volt, hogy csuda:D Leírni nem lehetett azt a nyugalmat amit az első hónapban ott éreztem az új helyen.
2023. máj. 10. 12:45
 6/30 anonim ***** válasza:
78%
*2 szatyorral indultam nőként, egyedül, albérletbe, zéro szülői segítség
2023. máj. 10. 12:46
 7/30 A kérdező kommentje:
5.De albérletet már előre intéztél?
2023. máj. 10. 12:47
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
de akkoriban mas vilag volt azert ha 2 szatyorral nekivagtal. manapsag mar nagyon mas.
2023. máj. 10. 12:50
 9/30 anonim ***** válasza:
73%
7 két héttel kezdtem keresni. Elég racionális vagyok ahhoz, hogy megvárjam/ megvártam a fizetésemelést. Volt egy új kapcsolatom akkor aki ugyan szóban mondta, hogy segít, de sosem fogadtam el. Viszont adott egyfajta biztonságérzetet akkoriban. Igy útólag visszagondolva, mentem az ösztönöm után. Hiszen beüthetett volna a krach simán..
2023. máj. 10. 12:51
 10/30 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nem tudok előre intézni albérletet vagy kiadó szobát hiábal lenne rá pénzem.Oké hogy felülök egy buszra meg érkezek az adott városba és utánna hova menjek? Ezzel van a gondom
2023. máj. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!