Az élet értelme lehet pusztán a család alapítás is?
Persze, hogy lehet. Nekem a gyereknevelés a célom, hogy biztonságban és szeretetben neveljem fel a gyerekeket. Boldog gyerekkoruk legyen és megadjak nekik mindent amit tudok. Jó embereket akarok nevelni, akik ezt az értékrendet viszik tovább.
Nem csak a karrier, a nagy ház, az új autó és a hasonló vagyoni tárgyak lehetnek az ember céljai. Nekem ezek csak eszközök ahhoz, hogy boldog gyerekkort biztosíthassak a gyerek számára.
23-as vagyok
azt megjegyzem, hogy nem ez az egyetlen célom az életben. Vannak más céljaim is, kisebbek, nagyobbak. De a legfőbb célom az, hogy gyermeketet tőlem telhető legjobb nevelésben részesítsem és felkészítsem az életre.
emellett van persze hobbim és nem fogok összetörni 10-15 év múlva ha kirepülnek. Sőt én fogom kilökni, hogy álljon a saját lábára és ne a mama hotel legyen a célja
25. Jó, mivel nem tudod beleképzelni magad a helyzetembe, szerintem felesleges erről vitatkozni. :) és ha nem is hosszútávú, de nem is rövidtávú, mert nem 1-2 éves meló van benne. Plusz azt már ne is keverjük bele, kit mi tesz boldoggá.
Én ugyan szeretnék gyereket, de eszem ágában sem volt soha a húszas éveimben szülni, még akkor sem, ha társadalmilag meg biológiailag más elvárások vannak felénk, nők felé.
#27 nem tusdom beleképzelni? villamos mérnök tanár vagyok először is, 10 évig voltam tanársegéd ami mellett csináltam egy Msc közgazgaságit. Dolgoztam bankban, tanítottam ezzel is mint tanársegéd és doktorandusom is van közgazdaságtanból. Mellette villamos mérnökként csináltam egy OKJ villanyszerelői papírt, mert anélkül nem lehettem regisztrált ELMŰ szerelő.
Összesen 3 végzettségem van, amiből kettőt letagadok. Most villanyszerelőként dolgozok a saját vállalkozásomban és napi 75-50e Ft napidíjjal dolgozom. Tanársegédként nettó 320 volt a plafon, 2 helyen tanítva.
Csókolom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!