Miért szeretnek ezzel vagdalózni? 23/F
Figyelt kérdés
A szüleim nem olyan régen elváltak, apámmal nem igazán volt jó a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk stb. Amikor valami olyat történik, ami esetleg anyámnak nem tetszik, rögtön rávágja, hogy olyan vagyok, mint az apám. A nagybátyám dettó ugyanez, pont a napokban mondta, hogy egyre jobban rá hasonlítok. Előtte sosem mondtak ilyeneket, ez csak akkor kezdődött, amikor elváltak, azóta mindig a fejemhez vágják, hogy így meg úgy olyan vagyok, mint ő stb.2023. máj. 10. 00:55
1/6 anonim válasza:
Hogy miért? Nem tudhatjuk pontosan, de ezzel sok jót nem lehet elérni, ezt ennyi idősen már tudniuk kéne, de hát néhány ember sosem tanul.
Miért nem kérdezel rá? Ki tudna jobb választ adni, mint az anyád, vagy nagybátyád?
Ha meg a szemükben ugyanolyan "szemét" vagy, mint az apád(mert felételezem nem csupa pozitív dolgokra céloznak ilyenkor), akkor nem kéne velük tartani a kapcsolatot. Ez egy tipikus toxic családi kapcsolat, amihez nem szabad hozzászokni, vagy különben tönkretesz.
2/6 anonim válasza:
Anyukádnak legközelebb mondd azt, hogy ő választotta apádnak.
3/6 anonim válasza:
Legközelebb mond meg neki, hogy mèg jó, hogy olyan vagyok, mint az apám, a baj akkor lenne, ha olyan lennèk, mint a postás bácsi.
4/6 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni amit 2-es, hogy ő választotta apádat, magánál lehet reklamálni. Nem tartott senki pisztolyt a fejéhez, hogy apáddal vállaljon gyereket.
5/6 anonim válasza:
Simán ne foglalkozz vele, ha nem reagálsz rá, az úgymond a legjobb hrítás.
6/6 anonim válasza:
Késöbb majd átgondolja és finomít a véleményén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!