Anyukám elpakolta a málnáimat az uborkás rekeszhez,
jogos a haragom?
Figyelt kérdés
Szóval ma vettem egy doboz málnát amit imádok és beraktam a hűtőbe egy megszokott helyre, erre mikor később ismét haza értem valahonnan, azt veszem észre, hogy a málnám már az uborkás rekeszben van a hűtőben, fele kiborult rá és befogta az uborka szaga. :( Nagyon utálom ha valaki elpakolja a dolgaimat máshova, nem is értem most is miért tette. Na ma megkérdeztem miért tette és azt felelte, hogy útban volt és a tejeket akarta a helyére rakni. Sajnos a fele málnát nem tudtam megenni, mert befogta az uborka szaga és hányingerem van tőle ha valami befog valamit...Konkrétan annyira mérges lettem, hogy a tejet amit oda rakott a falhoz dobtam, az meg szétcsattant és kifolyt., nem így terveztem csak el akartam dobni...Anyukám erre hisztériázott és felküldött a szobámba, majd megparancsolt, hogy vegyek helyette új tejet ha már 1-et elpazaroltam. De én mondtam, hogy kvittek vagyunk hisz a málnámat tönkre tette, és most tudja hogy milyen érzés...Valamit valamiért. Mellesleg a málna többe kerül mint 1 doboz tej...Kinek van igaza? Jogosan haragszom anyámra? Mit képzel magáról, hogy csak úgy elpakolássza a dolgaimat? Senki más a házban nem eszik málnát csak én és tudja ez a kedvencem így tisztában volt, hogy az az enyém!
Mondjuk, hogyha idegből hozzábsznád a tejet a falhoz, az biztos, hogy mehetnél és festhetnéd le a falat úgy kb azonnal, de legkésőbb másnap.
Mondd csak, normális vagy? Ilyen agresszív idegbeteg módjára reagálni, csak mert anyukád máshová tett egy doboz málnát, és kényeskedsz?
2023. máj. 8. 07:10
22/53 anonim válasza:
Akik szerint kamu: ne higgyétek, egyik rokonom is háklis néhány dologra, de olyanokra, amiket más fel sem vesz-szint.
Ő mégis fullba kiakad - nem normális, de hát ez van.
2023. máj. 8. 07:13
23/53 anonim válasza:
Esküszöm irigyellek, hogy ennyire ráérsz ilyen debil sztorik kitalálására.
2023. máj. 8. 07:15
24/53 anonim válasza:
Ez a húsos csont!!!!! Málnás ubi!!!!!!
2023. máj. 8. 07:21
25/53 anonim válasza:
Rá kellett volna önteni a tejet az uborkás málnára.
2023. máj. 8. 07:36
26/53 anonim válasza:
1.5-ös tej volt?
2023. máj. 8. 07:46
27/53 anonim válasza:
Még el is hinném, ha nem gondolkodnék.
A szag egyes málnaszemeket kikerült??? Mert nem azt írod, hogy ecetes lett egy része, hanem kétszer is azt, hogy egy része átvette az uborka szagát...
Ha ennyire kényes vagy a szagokra, miért nem zárt dobozban pakolsz?
2023. máj. 8. 07:48
28/53 anonim válasza:
Azt hogy költözz el vagy vegyél tejet.
2023. máj. 8. 07:52
29/53 anonim válasza:
7. Ez a húsos-csontos vega változata 🤣
2023. máj. 8. 07:54
30/53 anonim válasza:
Szereted a tejet? Ha igen,akkor anyád helyében egy jó darabig biztos nem vennék neked. Sőt semmi olyat,amit az alapvető étkezésen kívül megkívánnál. Más egy pohár tejnek is örülne,te meg hisztiből falhoz csapsz egy dobozzal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.