Ismertél olyan családot ahol egyke gyerek öngyilkos lett?
Volt egykr srác a középsulimba akit nagyon megkedveltem. Mondhatni haverok voltunk. Ezt a srácot szerették tanárai és diáktársai. Hiszen élervidám, illemtudó és viszonylag jó tanuló volt. Aztán egyik éven még téli szünet elötti utolsó tanítási napon megdicsérte írásomat milyen jó cikket írtam a suli újságba. Azt vidáman elköszönt, azt mondván szünet után talizunk. Aztán visszamentünk téli szünetről iskola zászlótartóján kint volt a fekete zászló, nem értettük miért. Majd kiderült az is hogy az iskola egyik tanulója öngyilkos lett. Az ilettő feljebb említett vidám srác volt. Mindenki értetlenül állt a dolog elött. Nem tudtuk elképzelni mi volt az oka. Azt lassan kiderült hogy a srác egy lányba beleszeretet és lány nem viszonozta. Bánatába pedig a srác egy olyan közösséghez csatlakozott ami öngyilkosságra buzdította azokat a fiatalokat akik a közöséggel kapcsolatba kerültek.
Szülök és mi iskola tanúloi/dolgozoi szerintem nai napig nem tudtuk teljesen feldolgozni a történteket. Hihetetlen így ért véget egy fiatal élet.
Volt osztálytàrsam. Először gyógyszereket vett be, de az anyja valamiért visszament és hívott mentőt. Akkor kórházba volt és utána is járt terápiára. Aztán "gyógyultnak" nyilvánították...rá 2 hétre kiugrott a kilátóból.
A szülők elköltöztek de már azóta elváltak. Kikészültek.
4es: Melyik kilátobol ugrott ki? Tudom, részletkérdés, csak hogy gondoljak rá, ha arra járok.
Esetleg én is utána ugorjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!