Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?
Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.
16/L
Kérdező, ahogy elnezem a rengeteg választ, meg téged, ez a vicc jut eszembe :
Figyelem, őrült!
-Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Valami akkor sincs vele rendben, de ezt te tudod kérdező.
Lehet, csak később mutatja ki a foga fehérjét...
Életedet építeni? Az még korai, most csak tanulnod kell. Mik az álmaid?
Nem lehetne, hogy válaszolsz a korábban feltett érdekes kérdéseimre?
"Ha én nemet mondok akkor az a nem az nem. Nem vagyok neki semmivel az adósa és sajnálom, de nincs igazatok. Volt már olyan, hogy én akartam volna, de ő nem. Akkor mivel is használt ki?"
Mondjuk az már bőven elég, hogyha arra felé jár, akkor lazán megkúroghat, előtte-utánna meg azt csinál, amit akar, mert vagy nem tudsz róla, vagy nem tudsz vele mit kezdeni.
Eleve itt látszik a tapasztalatlanságod, hogy egyik bántalmazó kapcsolat sem ott kezdődik, hogy a második randin megpofoz és megerőszakol. Nyilván ki kell építeni, hogy úgy érezd, vele biztonságban vagy, ő a te védőhálód, te irányítasz stb.
Meg valamilyen szinten én azt is kihasználásnak nevezném, hogy randizgat veled, de valójában semmilyen kapcsolatot nem akar tőled, mert amint nyílok neki egy komoly nőre lehetőség, le fog rá csapni. Azt fixre veszem, hogy ő ettől a kapcsolattól nem vár éveket, vagy családot. Te meg igen - vagy legalábbis abban a hitben vagy, hogy 2 év és összeköltöztök, aztán jönnek az álmaid meg a gyűrű, meg a közös kutya meg minden.
Jönni fog majd a hitegetés, hogy ééttermekbeee mentek, meg kirááándulni, meg wellnesezni száállodáába, de szerinted ez örökké így lesz? Szerinted az nem pénzért vett szex? Szerinted neked soha nem kell költeni erre a kapcsolatra? Kétlem, hogy van annyi zsebpénzed anyutól, hogy ne "apu", bocsánat a pasid fizessen neked mindig mindent.
Ez a kapcsolat egy nagy kaland, és az lesz a legjobb, ha nem sírva lesz vége.
46: értem, értelek. A mi kapcsolatunk annyival viszont másabb, h nem pár havonta jön hanem minden hónapban és nehezen tudná a menyasszonyát titkolni úgy, h folyamatosan videóhívásban beszélünk reggeltől estig. Tudom, h mikor dolgozik mert mindig screenshotolja a beosztását.
45: melyik vagy te a sok közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!