Hogy vegyem rá anyukámat, hogy a barátommal aludhassak?
Már egy éve ismerjük egymást és fél éve együtt vagyunk. Az egész azzal bonyolódik, hogy távkapcsolat. Ezen kívül én 16 vagyok ő meg 27. Most fog majd 4-ére jönni, 4 napot szokott itt tölteni. Anyának nem nagyon szimpi, de nagyon kedves ember mi meg minden percet együtt szeretnénk töltenénk.
16/L
Tehát arról van szó, hogy még 15 voltál amikor egy akkor 26 éves fiatalember/férfi érdeklődni kezdett irántad. Amiből egy távkapcsolat alakult ki. Ráadásul ilyen 4 napokra beesik hozzátok. Édesanyád aggodalmai igen csak jogosak szerintem, bár nem ismerem azt a kedves embert.
A lejtőn való elindulás nem életkorhoz kötött. Nagyon csúnyán ki lehet használni, egy 16 éves lánykát. Hallgass édesanyádra, ő kategóriákkal többet tud az éltről min te.(apafigura nem jelenik meg a történetben , persze ennek több oka is lehet, akár tragikus is) Na de hátha van valaki a családban, vagy az ismerősök közt, aki irányba állítja az "úriembert".
9:Mindenkinek más az igénye. Nem tudhatod, h ő mire vágyik. 1100%, h nem nős és nem hülyít engem. Emellett ha a munkával kapcsolatos szerződése lejár akkor ide fog költözni.
10: Rengeteg mindenről szoktunk beszélgetni. 16szor találkoztunk és minden napot együtt töltöttünk. Elmentünk sétálni, étterembe mentünk, elmentünk innsbruckba (Ausztriában élünk),...
Igen, sokaknak van idősebb barátjuk, de nem 16 évesen. vagy ha igen azt máshogy hívják(sugar daddy)Ti nagyon nem vagytok egy szinten, ha igen, akkor a pasival komoly bajok vannak.
27 évesen már a munka, a lakásvásárlás, családalapítás kellene hogy foglalkoztassa, ami ritkán ugyan olyan fontos egy 16 éves kislánynak
Biológiailag nem egészséges, ha egy férfinak egy gyerek kell. Te még nem vagy nő, csak növésben. Neki más fizikai igényei vannak (azokat étteremben nem lehet kielégíteni), más szellemi igényei (mert dolgozó felnőtt). Ha furcsamód mégis pont te lennél az ideálja, az egy fejlődési zavar lenne nála. Még nem akart lefeküdni veled?
Mikor jár le az a munkaszerződés?
Sajnos azt kell mondanom egyet értek az előttem szólókkal. Ráadásul mondom ezt úgy, hogy én átéltem mindezt. 16 évesen engem is hülyített egy 16 éves, sajnos elég sokáig, és elég sok mindenbe belementem amit ma már bánok!
Neked a világ most rózsaszín ködbe burkolózik, de anyukádnak igaza van, hogy félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!