Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van egy dilemmám, mit tegyek?

Van egy dilemmám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akarok rendelni valamit egy sexshopból csomagpontra, de anyám annál a banknál dolgozik ahol én is vagyom és félek mi van ha megnézi a számlatörténetem és ott a szexshop. Rendeljem meg vagy ne kockáztassak?

2023. ápr. 30. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%

Ha szokta nézni akkor ne.

Rendeltess a pasiddal esetleg.

2023. ápr. 30. 16:02
 2/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem tudok kivel rendeltetni, vagy én vagy senki
2023. ápr. 30. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Rendeltesd meg valaki mással és az árát odaadod neki kp.
2023. ápr. 30. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Most olvastam a 2-es választ (előző vagyok), akkor passz.

Amúgy meg..legyen "valakid" és nem kell ilyesmiket rendelned.

Vagy kérd utánvéttel.

2023. ápr. 30. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Ennyi erővel anyáddal is rendeltethetnéd akkor :D
2023. ápr. 30. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A szexshopok nevei általában nem tükrözik, hogy szexshopok, tehát nem biztos, hogy ez kiderülne. Ha pedig csomagautomatába rendled utánvéttel, akkor a kártyatranzakcióban a futárcég neve fog szerepelni, nem a bolté ahol vetted.

Illetve ha ilyen aggályaid vannak, regisztrálj ingyenesen a revolutra, aminek rengeteg előnye van, ott tudsz virtuális és egyszerhasználatos kártyát is használni.

2023. ápr. 30. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szórakoztam a rendeléssel, utána inkább megvettem személyesen. Nem volt kínos, az eladó csajszi is teljesen normális volt, segített választani, mintha csak egy sima ruhaboltba mentem volna.
2023. ápr. 30. 16:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel a közeledben egy szrxshopot, bemész, megveszed. Abszolúf bem gáz, es ott olyan eladók vannak, aki előtt nem kell megjátszani magad.
2023. ápr. 30. 17:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megrendelném és nem zavarna a számlatörténet. Jó eséllyel egy xy Kft lesz rajta. Ha pedig nem és bukta a dolog, akkor úgysem fog azzal jönni, hogy hé! mit rendeltél?? Ha mégis, akkor azt mondanám, hogy hát, nem biztos hogy erről akarsz beszélgetni

Ennyi! Ez neki is kínos beszélgetés lenne. Mégha sejt is valamit, akkor sem viszi végig a gondolatot az ember. A gyerek nem akar tudni a szülők, a szülők pedig a felnőtt "gyerek" ilyen dolgairól. Nem is igazán normális. Mármint szerintem. Mindegy, hogy mit gondol, ez nem olyasmi, amiről véleményt kell formálni egy szülőnek vagy kérni az engedélyét. Felnőtt vagy! Ez szabadság és néha teher is. Nem kell úgy viselkedned, mintha 8 évesen a szomszédba szeretnél aludni.

2023. ápr. 30. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak szexsohpban vannak ilyesmik, Notinoban is pl rengeteg minden van a témában.
2023. ápr. 30. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!