Van egy dilemmám, mit tegyek?
Ha szokta nézni akkor ne.
Rendeltess a pasiddal esetleg.
Most olvastam a 2-es választ (előző vagyok), akkor passz.
Amúgy meg..legyen "valakid" és nem kell ilyesmiket rendelned.
Vagy kérd utánvéttel.
A szexshopok nevei általában nem tükrözik, hogy szexshopok, tehát nem biztos, hogy ez kiderülne. Ha pedig csomagautomatába rendled utánvéttel, akkor a kártyatranzakcióban a futárcég neve fog szerepelni, nem a bolté ahol vetted.
Illetve ha ilyen aggályaid vannak, regisztrálj ingyenesen a revolutra, aminek rengeteg előnye van, ott tudsz virtuális és egyszerhasználatos kártyát is használni.
Én megrendelném és nem zavarna a számlatörténet. Jó eséllyel egy xy Kft lesz rajta. Ha pedig nem és bukta a dolog, akkor úgysem fog azzal jönni, hogy hé! mit rendeltél?? Ha mégis, akkor azt mondanám, hogy hát, nem biztos hogy erről akarsz beszélgetni
Ennyi! Ez neki is kínos beszélgetés lenne. Mégha sejt is valamit, akkor sem viszi végig a gondolatot az ember. A gyerek nem akar tudni a szülők, a szülők pedig a felnőtt "gyerek" ilyen dolgairól. Nem is igazán normális. Mármint szerintem. Mindegy, hogy mit gondol, ez nem olyasmi, amiről véleményt kell formálni egy szülőnek vagy kérni az engedélyét. Felnőtt vagy! Ez szabadság és néha teher is. Nem kell úgy viselkedned, mintha 8 évesen a szomszédba szeretnél aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!