Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu miért kezel ùgy mint egy...

Anyu miért kezel ùgy mint egy gyereket 28 évesen?

Figyelt kérdés

Beiratkoztam egy felnőtt esti tanfolyamra, ma sajnos nem tudtam menni, mert baleset volt a HÉV vonalàn és nem jàrtak a hévek, erre mondja h hìvjam fel OF-et és mondjam meg neki, h ezért meg ezért nem tudtam ma menni, igazolja le a napomat , hiába mondom neki, hogy a kutya nem kérdezi, h miért nem mentem ma. Azt mondta, h azonnal hìvjam fel és mondjam el, h mi volt.

Nyàron leszek 29 èves, de egyfolytàban ùgy bànik velem mintha 10 éves lennék.

2023. ápr. 26. 22:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%

Valószínűleg őt is így kezelték a saját szülei, és egyszerűen csak ismétli az ő viselkedési mintájukat, mert csak ezt látta, csak ezt ismeri.

De kényelmes is lehet a számára a köztetek lévő kapcsolatot "felnőtt-gyerek" üzemmódban működtetnie, mert így nem kell átállnia a már régóta elvárható "felnőtt-felnőtt" interakcióra. Az előbbit 15-18 évig gyakorolta, már rutinos benne, az utóbbit meg kellene tanulni, ami macerás.

Beszélgess el vele kulturált hangnemben a dologról, hátha megérti. Ha nem, próbáld figyelmen kívül hagyni.

2023. ápr. 26. 22:18
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

30 éves vagyok. Ami azt jelenti 2 éve voltam 28. Esküszöm nem értem a saját korcsoportomat. Így voltam evvel 20 évesen is.arról panaszkodtam milyenek a mai fiatalok...

Kérdező, fogd magad, és költözz el albiba, és nemhogy a kutya, de anyu sem fog utánad akaratlanul szimatolni.

2023. ápr. 26. 22:20
 3/25 anonim válasza:
21%
Mert egy gonosz, másra rátelepedő picsa.
2023. ápr. 26. 22:25
 4/25 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert gyerekként viselkedsz otthon. És benne ragadtál a gyerek státuszba.
2023. ápr. 26. 22:30
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

En 28 evesen mar kulon laktam, nem tudott anyam a napjaim minden reszleterol hogy mikor mi tortent.

Koltozz es es senki nem szol bele az eletedbe

2023. ápr. 26. 22:52
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem még mindig gyerekként tekint rád, nem tudta elfogadni hogy felnőttél, és mostmár egyedül hozod meg a döntéseket.
2023. ápr. 26. 23:21
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Hát ne hagyd! És mért nem költözöl el? Tessék kigazdálkodni az albérletet! Nagyon egészségtelen 29 évesen egy agyonnyomó, beteg lelkű anyával lakni. Semmilyen anyagi érv nem legitimálja.
2023. ápr. 26. 23:49
 8/25 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az anyam abba akar beleszólni,hogy nekem mikor lehet kapcsolstom és tulajdonképpen abba is,hogy kivel (nős,nem nős),még meghatarozna hogy akit valsztok z ot el kell tartsa(sz ő szemszöge szerint mert az ő parjai is engem gyerekkent eltartottak..),de én őszerinte nem fogok róla gondoskodni,hanem megy a szoc.otthonba..Elmagyaraztam neki hogy amiért van rossz történés az életünkben még a maganéletemben haladhatok tovabb..De ő ezt nem érti meg,szóval..értem miről beszélsz.24L ssjnos még sulis vagyok és emiatt nem igazan tudnek itthonrol elkoltozni,csak nyaron tudok gyujteni sajat kuckora. :(
2023. ápr. 27. 00:40
 9/25 anonim ***** válasza:
28%

Az én anyám is ilyen gyökér. Fogalma sincs, hogy az egyetem vagy egy OKJ (tudom már nincs) nem ugyanolyan, mint a középiskola. Apám kérdezte hogy ha egyetemen egy db vizsga nem sikerül kirúgnak? Mondom te hülye vagy :D Anyám meg amikor nem mentem ve előadásra üvöltözött velem hogy engem ki fognak rúgni meg ez nem így működik hogy nem megyek be... Ja amúgy pótfelvételivel mentem és akkor nyáron el akartam menni nyaralni és azon aggódott hogy mi van ha akkor egy iskola után kell "rohangálni" mert a hülye azt hitte hogy ez úgy működik mint amikor egyik gimiből mész a másikba és neked kell keresned hova iratkozz be.

Ja amúgy eleve az én szüleim toxikusak azért beszélek így róluk. De vicces hogy mindketten internetet használó emberek egész nap azt nyomják szabadidejükben de annak nem képesek utána nézni hogy működik egy egyetem...

Szerintem ha még nem tetted költözz el valahogy, bárhogy, én azt sajnálom utólag mert én is sokáig otthon laktam hogy nem jöttem össze valakivel akinek saját lakása van aztán oda tudtam volna menni vagy nem vállaltam be egy szar munkát ami legalább jól fizet. Utána ignorálhatod és ha kérdezi miért nem beszéltek annyit mondhatod hogy végre éled a saját életedet amit mellette nem tudtál. Majd akkor megtanulja.

2023. ápr. 27. 06:24
 10/25 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom otthon élsz, míg nem tudod magad eltartani gyerek leszel mindegy hány éves is vagy
2023. ápr. 27. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!