Fiatalok! Akinek jó/közeli a kapcsolata a szülőjével, hogyan élted meg a kiköltözést?
Engem egyaltalan nem viselt meg, pedig nagyon jo a viszonyunk, de mar alig vartam, hogy sajat eletem legyen. Koltozes utan is gyakorlatilag napi szinten kommunikaltunk, kulfoldon is eltem egy evet, volt, hogy meglatogatott, anyukam is, tesom is, en egyszer jottem talan haza az ev alatt. A mai napig beszelgetunk majdnem minden nap, kb 12 eve nem elek veluk.
Viszont szerintem emberfuggo, ha te ilyen tipus vagy, akkor biztos hianyozni fog eleinte, nem hiszem, hogy ez ellen van barmi trukk, azon kivul, hogy foglald el magadat az eleted epitesevel es koncentralj a pozitivumokra :) Kozben pedig beszelgessetek sokat tovabbra is.
Pusztán érettségivel ugyan miként költözöl ki Svájcba hacsak nem itt kezded az egyetemet?
Komolyan érdekel, ugyanis szakmai előképzettség és nemzetközileg elismert Zertifikät és nyelvvizsga nélkül biztosan nem vesznek fel sehová még gyakornoknak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!